Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

STOJANAC POBEDIO I U "MONCI" AVAKO JE LIDER! Featured

stojaanac i suvozač 

Debitant Matija Stojanac sa suvozačem Tihomirom Nikolićem -Tinom članovi  valjevskog  AVAKO je bio  NAJBRŽI i u drugom reliju sezone  za  šampionat Srbije. Stojanac nije drugi kako je rečeno na proglašenju najboljih relija  u "Monci"  već ppobednik, i kao debitant je već je postao glavna faca  nacionalnog šampionata

MATIJA S

Tehnička komisija AMS je po žalbi (taksa od 270 evra se vraća, prim. aut) Valjevaca otvorila motor  Ivana Obradovića i utvrdila da je radna zapremina mašine iznad dozvoljene!

"Prljavi" Obradović  član ASU Šampion iz Bajina Bašta se očigledno  malo više "zaigrao".

Momak iz Bajine Bašte postavio nedozvoljeno  visoko klipove, i još po nešto poradio na motoru, na šta inače nije bilo predmet žalbe. 

"Prljavi" jugić  je postao "aždaja" sa znatno pojačanim performansama motora. Automobil je na ravnom i i brdu  "leteo"što su svi lako  uočili.

Na takvim delovima staze ne  dolazi do izražaja kvalitet vozača, već isključivo snaga vozila, a tu je Obradović lovio  prednost i do tri sekunde. 

Stojanac je na većini brzinaca "šišao" Obradovića, a u besumučnoj jurnjavi sa vremenom  i prevarantom je prečesto bio na granici svoje i izdržljivosti svog auta,  dolazeći u situaciju da ugrozi sebe i suvazača.

Po kiši na brzincu u Bređžu za malo došlo do izletanja sa staze. Stojanac na tom delu "opalio" po  banderi, i uspeo da  ostvari drugo vreme u generalnom plasmanu.

Klasa N-1 do 1150 kubika i dalje ima novog starog lidera.

Debitant  iz Valjeva Matija Stojanac, uskraćen  je samo za pobednički aplauz u "Monci".

matija i tine

mata i brat

U konkurenciji klubova Avako je posle kažnjavanja "prljavog" Obradovića, diskvalifikacije iz relija, novčane kazne i oduzetih bodova ekipi, je lider šampionata.

ASU AVAKO Valjevo ima sada  103 boda.

avakoo reli tzim

Stojanac je u Mionici osvojio novih 25, Pivaljević kao četvti još 10, pa Valjevcima u generalnom plasmanu  rivali iz Bajine Bašte i sa Zlatibora i dalje  gledaju u leđa.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas