Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

POSTPONOĆNA POTERA NA JADRU Featured

1mup jADAR ROTACIJA1

Da li u čast današnjeg rođendana Aleksandra Makedonskog(22.jul 356 pre nove ere), nikada poraženog vojskovođe što ga je svet imao, ili u okviru pokazne vežbe građanima blistavog sjaja voznog parka MUP-a, nešto neobično se dešavalo noćas na Jadru u po mnogo čemu "posebnoj" Dušanovoj ulici u Valjevu.

Možda je u pitanju upozorenje  kako treba da  izgledaju ostala vozila pre slikanja na  tehničkom. Ima i onih koji tvrde da je u pitanju bila  "organizovana hajka" na lica iz krimi miljea. Evidentno je da je  na isteku drugog sata posle  ponoći ove subote centar Jadra je  bio pod "okupacijom"i obasjan neobičnom svetlošču.

Ukupno 11 policijskih vozila, neka su bila i  pod rotacijiom prokoseći  subotnjem mraku sat pre isteka roka predviđenog za javna okupljanja, u dva posle ponoći, se postrojilo na kolovozu u Dušanovoj, u zoni zabrane  zaustavljanja i parkiranja  za obične smrtnike.

Kako su došli tako su i otišli pošto su "prebrojali" prisutne u jednom od ugostiteljskih objekata u K.Mloševoj. Javnoost ni posle 18 sati nema informaciju koji je povod iznenadnog okupljanja motorizovane čete "plavaca" u inače za "lov"  u omiljenoj im Dušanoj.

Iako nema nikakvog saobraćajnog znaka o zabrani u ovoj u svakom pogledu diskriminisanoj zoni, vozači parkiraju  svoja vozila, propisno na 160 cm od svojih kuća i zgrada na trotoar.  Kazne se pišu na osnovu aktiviranja je Uredba iz 2009. Trenutno važi samo za neparnu stranu trotoara Dušanove u celom gradu. Nema parkiranja iako nema bilo kakvog znaka upozorenja i zabrane!?

 Radovi na raskopanom trotoaru u Dušanovoj su prekinuti pre koliko li već dana. Inspekcija i i policija ništa ne primećuju.dusanova1Građani dela Dušanove danima i noćima  "uživaju"u padanju na glavu i skokovima dok ulaze i izlaze iz  svojih  dvorišta. Policija je noćas tragala, pitanje je samo za kojim "izvođačima radova"

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas