Menu

zaglavlje

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROMENI, "JURIŠAJU"  NA BEOGRAD I SRBIJU

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROM…

  Na dan rušenja Sa...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

  foto Instagram....

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

"BAUK" SA KOLUBARE I KADA IZGUBI POBEĐUJE Featured

1ok va 10 cz tajnJoš jedna dobra partija OK VA 014 Bauwesen u Super ligi Srbije. U 7.kolu u Požarevcu protiv Mladog radnika izostala je peta pobeda u sezoni. Mladi radnik je pobedio 3:2

Domaćin je u obostrano napadačkoj igri, sa obiljem kratkih poena, zahvaljujući sreći i malim greškama rivala iz Valjeva provukao i pobedio u  taj breku. Posle Partizana i Radničkog(Kg) sreća je na kratko promenila "gazdu".

Po već toliko puta viđenom scenariju, kao i većina rivala, Požarevljani su poveli sa 2:0( 25:21 i 30:28). Ovoga puta izabranici Saše Stefanovića poveli na otvaranju meča 9:3. U drugom setu su vodili 20:17.Tri asa su vratila  domaćina u život, a loš izbor napada, i spora distribucija doprineli su da pucači nisu iskoristili četiri  set lopte.

Zašto je baš "Bauk sa Kolubare" valjevski tim pokazuje u naredna dva seta.

Igra u prepoznatljivom stilu, i u svim fazama igre sve funkcioniše besprekorno. Dva dobijena seta 25:18 i 25:21 donose taj brek.

Odlična igra i psihološka prednost i vođstvo po 10:8 bili su najava  pobede. Tri "bačena" poena vraćaju Požarevljane u život. " Žute sekunde" traju i u presudnim trenucima na 12:12 i 13:13 slede dve servis greške, i loš izbor napada gostiju, i konačno sportska sreća na kraju odlučuju pobednika.

OK VA 014 Bauwesen je u Požarevcu propustio veliku šansu da ostane u krugu kandidata za tutulu, Crvene zvezde i Vojvodine. Imajući  u vidi da je ovo prva sezona u eliti, jasno da su dosadašnji rezultatati prevazišli i očekivanja najvećih

optimista.

OK VA 014 Bauwesen je jedinstven primer ozbiljnosti i organizacije u odnosu na sve klubove u Gradu Valjevu.

Potvrda su i rezultati sve tri mladje selekcije. Vrhunski stručni i pedagoški rad doprioneo je da škola odbojke iznedri sjajne selekcije omladinaca, kadeta i pionira.

Za razliku od milionera FK BK 2014, KK Metalac, dva godinama bez ikakvog osnova finansirana kluba ogromnim novcem, uz najnovije takođe miljenike vlasti VK Valjevo, i ženski OK Srbijanka, jedina dva sportska kolektiva,  članovi najeltnijeg ranga takmičenja(OK VA 014 Bauwesen i Bokserski klub Metalac, budući sampion države,  su na prosjačkom štapu.

Valja istaći da se čak pet miliona bacilo na tri nikome potrebna valjevska šah kluba!

Sa 4,5 miliona, bez dinara uzetog od roditelja dece iz tri pomenute mladje selekcije, OK VA 014 Bauwesen i BK Metalac sa 2,5 dinara, u odnosu na ostale valjevske "velikane" su potvrda  visokog stepena društvene odgovornosti,  stručnog rada i poslovanja.

U vaterpolo klubu Valjevo iako bez ikakve naknade koristi olimpijski bazen u SRC Petnica tokom cele godine, roditelji dece koja treniraju svakog meseca treba da izvoje 2.500 dinara,odnosno 3,500 dinara, ako dvoje dece trenira, na ime članarine!

U fudbalu i ženskom OK Srbijanka tarifa je nešto niža, osim ako dete nije bilo jedno od 60 i kusur "privilegovanih" da putuje u Ankonu. Na "prvenstvu sveta" reket za učešće je bio "samo" 240 evra, po detetu. Taman da četvoročlana porodica provede produženi  vikend u nekoj od turističkih destinacija poput  Praga, Beča, Venecije...!

Košarkaški "brend" KK "otac i sin"do sada je imao darodavca, pa nije bilo članarine.

U sveopštem rasipanju narodnih para ne treba smentnuti sa uma da je u u 2018, već pet miliona potrošeno  čak tri šah kluba, od kojih bi prvoligaš još pola milona za učeće na Kupu u Novom Sadu.

Voljom vlasti Grada Valjeva bez ikakvog opravdanog osnova poklanja skoro više od dve trećine od 80-ak miliona dinara namenjenih sportu, Centrima troška.

Sa novcem poklonjenim parazitima i štetočinama, bilo bi prostora da se  formiraju sportska odeljenja i da se  školski sport maksimalno afirmiše. Takmičenja školaraca bi trajala tokom cele školske godine, a ne pola dana, odnosno par sati.

Najvažnije ulaganjem  u školski sport i kroz  takmičenja,  bi se  vežbalo  za Letnje sportske igre školaraca.

Organizovanjem sportskih manifestacija tokom leta, ceo posao bi nosili školarci- volonteri,a  zaradilo bi se novac nezamisliv za valjevske prilike, a igrali bi se fudbal, košarka, odbojka, rukomet, vaterpolo u obe konkurencije. Turnir u boksu, i takmičenje u streljaštvu bi bili posebna atrakcija. Najvažnije da Grad Valjevo ima potrebnu sportsku infrastrukturu, kulturnu baštinu,  i valja samo poraditi na poboljšanju turostičke ponude i smeštaja, jer nije mala stvar za tri letnja meseca ugostiti gotovo 10.000 mladih ljudi sa prostora eks Jugoslavije, Evrope i sveta

A kako nezvanično saznajemo prve krivične prijave zbog rasipanja novca, već su u tužilaštvu, i sugurno je neće biti samo mrtvo slovo na papiru!

Da li će  upozoriti  i opametiti rasipnike narodnih para, da mogu da krše zakon kako i koliko žele, ali ne i dokle žele!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas