Menu

zaglavlje

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROMENI, "JURIŠAJU"  NA BEOGRAD I SRBIJU

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROM…

  Na dan rušenja Sa...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

  foto Instagram....

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MILAN BEČKEREČKI SRBIJU OZVEZDAO Featured

1liverpul

Uoči današnje slave Mitrovdana kandidat za osvajanje fudbalske Lige šampiona po šesti put, skupo je platio nadmenost, i prepotetnost u prestonici Srbije. Uništio ga je jedan Milan Pankov iz malenog Bečkereka.

Sticajem srećnih okolnosti po Milana Bečkerečkog  i Zvezdu zaigrao je od prvog minuta umesto nabeđenih zvezda, povređenih, uvređenih, u biti škartova.

"Samo"  sa dva gola Pankov se upisao u istoriju Zvezde, moćne pre dve večeri kao nikada pre njega! 

U paklu rupe - Marakane,  imena "Rajko Mitić",  ekipu sa više od 20 članova stručnog štaba, sa sve šefom nemačkim,   podcenjena za Crvenu zvezdu je sa tobdžijom iz Bečkereka klopnula  za večeru.

Milan Pankov podcenjen kao niko i nikada pre njega je  sa dva projektila uništio moćni i veliki Liverpul, u fudbalski ludoj  i neponovljivoj večeri istine, da David može da prebije Golijata. Samo je potrebno da veruje u sebe.

Čudo se desilo samo zato što je Pankov inspirisan i nošen željom i htenjem krcate Marakane pronašao motiv da pobedi sve do tada mu priređene nepravde i zaseni "najojabasnijeg" lanom slavom, konačno prinuđenog da mu se pokloni.

I onih pravih navijača što vole Liverpul i prate ga svuda gde igra, i pevaju neponovljivu himnu „You'll Never Walk Alone”su uživali u Beogradu, Marakani, našem pivu, dopalo im se i Valjevsko, nisu bili tužni jer videli su spektakl kakav u Evropi postoji samo u Srbiji.

Najbrojnija navijačka armija u Srbiji nije  bila u koži privilegovanih istomišljenika da bude na stadionu obasjana srećom, uživanjem u radosti  pobede,  snoviđenja kako san  postaje java.

Izostao je ponovo novi tv prenos na RTS-u, onih što kazu "vaše je pravo dmo najveće fuda znate sve" ali i da ne vidite najveću pobedu srpskog fudbala u novom milenijumu, posle one odbojkašica nedavno u Japanu!

Svemogući  "usrećitelj" što svakog  meseca ubira novce za fiksnu telefoniju, nezasito bi da ubere još koju milijardu narodnih para dodatnim reketom i prisilom da se gleda uz dodatnih još pet-šest evra i kablovska što nam nudi  nacionalni fudbal, ABA ligu i Zvezdu u Ligi šampiona.

U takvom medijskom mraku desio se  Milan Pankov.

Momak je pokazao da je moguće samo za 90 minuta poništiti lažne vrednosti nametnute voljom umišljenih da znaju i mogu sve.

Prevarili su se oni što mu dadoše  šansu posle Salcbruga, kad ih časti Ligom šampiona sada i za trujumf viđenim samo u snovima.

Bečkerek nam  je podario Vujadina Boškova, danas Milana Pankova sutra će valjda još nekoga, jer to normalan svet želi,  a stvarno i zaslužuje.

A slavu i delo Milana Pankova bi neki već da prisvoje.

Izgleda  da su se u ovom slučaju debelo prevarili.

I najvažnije ratnici sa Marakane, do juče topovska hrama sada naglas smeju da razmišljaju o  novom proleću u Evropi. 

Potrebno je samo da "bolesni, povređeni", uvređeni i više ne znam kakvi ne budu samo  deo njihovog tima ratnika i časnih momaka.

Milan i još 10 gladijatora fudbalskih, ne dozvoliše Redsima da im uđu u kazneni prostor, i to je presudilo. Fudbalski čas je iznedrio dva remek dela Milana Pankova  za ponos svih zvezdaša i normalnih partizanovaca, jer drugi ne postoje,   i za Evropu, čast onima što navijaju za Liverpul i sačekaše i pozdraviše redse na aerodromu "Nikola Tesla".

Valjda će posle istorijskih 2:0 mržnja grobara i cigana stati makar na tren. Da  svaki partizanovac i zvezdaš  u dresu i sa šalom i kapom voljenog kluba ponosno prošeta ulicama prestonice  svakoga grada.

Da postane samo ružna prošlost da"grobari" ili "cigani" čim vode crveno ili crno sa belim naravno skaču na decu po ulicama i u autobusima  kao razjareni bikovi, makar im oko vrata bio i šal, gle čuda Liverpula.

Siledžije svih kalibara i demonstratori najprizemnijeg primitivizma su deo naše svakdonevnice.

Reče neko nekad i ostade živ, da ne može da izađe na kraj sa navijačima. Na zvezdaše i partizanovce sigurno nije mislio. Na koga je mislio svi znamo!

Milan Pankov momčina i fudbaler je uspeo nemoguće, da u trenu pomiri nepomirljive.

U Srbiji sa narodom što trpe sve i svašta, ali nikada zaslepljen lažnim vrednostima, da ne prepozna delo i pobednike od nedela i obećanih i samo slatko upakovanih šarenih laža, dobismo posle Nola, Tijane Bošković i trećeg boga u svetu sporta.

Sve dipomatske i ostale poraze što nam napakova i pakuju još politika engleske kraljice i njenih lordova i prinčeva u večeri gde nema prodaje roga za sveću, jedan Milan Bečkerčki nam vrati veru u ljude i Srbiju.

Hvala ti Milane  što pobedi i svoje i naše neprijatelje ovde u Srbije!

Pobedio su   umišljene bogataše  iz kolevke fudbala da im je dovoljno samo da se pojave na bojištu i  da je pobeda njihova. U Srbiji bez obzira ko je vidi, toga još uvek nema, niti će ikada biti. Igra se i pobeđuju a junaci kad tad pokažu da su baš oni ta presudna  vrednost,  ma koliko ih neko  ignorisao, vređao i.omalovažavao.

Danas je Mitrovdan,slava hajdučka i pobednička. Valja se setiti časnih ljudi, lepom reči, a nečasnim poželeti zdravlje i sreću, a pre svega pokajanje za grehe i sve loše što čine, i preobražaj  iz neljudi u ljude. 

Srećna slava!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas