Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

14 MEDALJA ZA PLIVAČE VALISA U PARAĆINU Featured

1PK Valis PARACIN 19

FOTO PK VALIS

Na premijernom takmičenju u okviru regionalnog prvenstva u plivanju u Paraćinu, u konkurekcij 22 kluba i više od 300 učesnika Plivački klub "Valis" je sa 26 plivača i osvojio 14 medalja, I trenutno je na visokom 4.mestu u ekipnoj konkurenciji.

Predvođeni trenerima Vladimirom Boškovićem i Branislavom Kovačevićem zlatne medalje i titule prvaka Plivačkog saveza Centralne Srbije su osvojili starija juniorka Milica na 50 metara, Jana Tomašević na 100 m delfin, Anđelija Damnjanović u kategoriji 100 m prsno. Mladja juniorka. Anja Radojević je pobedila na 200 m leđno.
Ženska štafeta na 4x50m mešovito, u sastavu: Radojević, Damnjanović, Tomašević i Ristić je ponovo potvrdila dominaciju.

Srebrne medalje su pripale: Simonu Stefanoviću na 50m slobodno i na 200m slobodno. Milica Ristić je apsolutno bila druga u disciplini 50m slobodno, a  srebro je  osvojila i  Maša Radojević na 200m u kategoriji najmlađih.  Jana Tomašević je u apsolutnoj kategoriji bila druga na 100m delfin. Srebrnu medalju u kategoriji starijih juniorki je osvojila i Anđelija Damnjanović u disciplini 100m mešovito.

Treći u cilju u disciplini 50m leđno je bio Ognjen Dašković u kategoriji mlađih juniora, kadet Simon Stefanović je bio treći na 200m leđno, a Sergej Srećković takođe bio treći na 100m prsno u kategoriji starijih juniora. Radojević Anja je stigla do bronze na 50m slobodno.

Plivački klub "Valis" je ekipno u konkurenciji 22 kluba na četvrtom mestu (boduje se prvih osam plivača po disciplini i kategoriji).

"Najbolji rezultati na početku sezone došli su iz" punog " treninga i zato svi azslužuju pohavle za zalaganje, timski duh i posvećnost. Naša strategija razvoja kluba relaizuje se od kada postoji bazen u Tehničkoj školi, koji pokazuje svoju opravdanost i uspešnost. Deo ekipe će biti na pripremama u hotelu banje "Vrujci", a potom najbolji učestvuju na međunarodnom plivačkom mitingu "Kup Veleža" u Sarajevu ", kaže predsednik kluba Branislav Kovaćević

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas