Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALIS TREĆI U SRBIJI, A VI KAKO STE? Featured

1VALIS U 15

U 2018. drugi, ovog marta na finalnom turniru Kupa Srbije vaterpolisti Valisa U-15 na svom plivalištu u Petnici su bili "samo" treći u konkurenciji najboljih u zemlji.

Šampion Kup takmičenja  Partizan se mučio ali i pobedio Radnički(4;3), Crvenu zvezdu(11:3) i Dunav(9:6), i potvdio da je i dalje najprikosnovenija institucija srpskog vaterpola.

1PFC U 15

Valis je bio bolji od crveno belih(8:7), Dunava(Vojvodine) 6:4, a u gala derbiju sa već vaterpolo gigantom Radničkim iz Kragujevca izabranici Mijata Mijatovića propustili su da trujumfuju. Na kraju je bilo 3:3. Trostruki strelac Aleksandar Kovačević je bio ubedljivo najbolji igrač turnira, dok je golman Luka Ikasović tokom celog najlepšeg i najneizvesnijeg meča bio "na lopti". Nedostajali su u napadu Vujić i Stanić, ali za igru u odbrani svim momcima kapa dole!

Šumadinci su na kraju zahvaljujući boljoj gol razlici iako sa istim brojem bodova kao i Valis osvojili drugo mesto.

1kg i 2004

Radnički ima podršku Grada Kragujevca  od SAMO 26 miliona , VK Valis  pojačan u 2019, sa 1.900.00 dobacio  je do tri miliona. Ne treba isticati da Novi Sad stoji iza Vojvodine(Dunava), koliko je danas tek moćna  Crvena zvezda.

Sa mladom ekipom Radnički se bori za plasman u A-2 Regionalnu vaterpolo ligu. VK Valjevo traži šansu da posle osiguranom prvog mesta u pleja autu A-2 regionalne lige, i remija u Nišu u sredu pobedi Nišlije u SRC Petnica i izbori mesto u plej ofu Super lige Srbije.

Sa jednim izuzetno talentovanim Valjevcem Mitrovićem, i bez ijedne ozbiljnije mladje selekcije "zabava" VK Valjevo od  8,5 miliona  i budžeta Grada Valjevo, i skoro tri puta su veće dotacije od VK Valis  je besmilena!

Kup Srbije je samo nova viša stepenica mladih valjevskih vaterpolista u 2019, sa sportskim prijateljima iz Kragujevca na novim takmičenjima od Atine, Istanbula, Dubrovnika  do svog Valjeva!

1va i kg

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas