Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

100.000 EVRA ZA "PARTIZAN" OD DRŽAVE, SLEDI NAGRADA GRADA ZA METALČEV DOM BOKSA Featured

 100 000 evra pfc 2

Kroz program energetske efikasnosti Ministarstvo rudarstva i energetike opredelilo je 12 miliona dinara za rekonstrukciju valjevske sportske sale “Partizan” kod zelene pijace na keju Kolubare. Ugovor su potpisali ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić i pomoćnik gradonačelnika Valjeva Nikola Radojičić.

100 000 evra partizan

Ministarstvo rudarstva i energetike finansira projekte unapređenja energetske efikasnosti u 24 jedinice lokalne samouprave sa 325 miliona dinara bespovratnih sredstava, dok će lokalne samouprave izdvojiti 165 miliona dinara.

Značajnim sredstvima predviđena da budu izdvojena Ugovorom, 12 miliona biće rekonstruisan "Partizan" unapređenjem termomehaničkih sistema i termičkog omotača, navedeno je u saopštenju iz kabineta gradonačelnika.

 

1pfc sever ime

Objekat Društva za fizičku kulturu i vaspitanje “Partizan” (ni)je u vlasništvu Grada Valjeva, Kako o njemu godinama (ne)brine Udruženje građana, slika sve govori.

1pfc sever

1pfc jug

1pfc istok 4

Sportski kolektiv bez premca u Gradu Valjevu Metalac, šampion Bokserse lige Srbije s pravom očekuje nagradu za prvu titulu  u ekipnim olimpijskom sportovima. 

Nagrada od samo 10 posto sredstava besmisleno dodeljnih Centrima troška valjevskog sporta, koji funkcionišu pod geslom" što gore to bolje" odnosno samo 30-ak hiljada evra bila bi dovoljna za rekonstrukciju oronule sportske bokserske sala smeštene iza hale sportova 15.septembar.

1dom boksa

 Sportski kolektiv bez premca u Gradu Valjevu bi obnovom postojećeg objekta, u koji 30 i više godinama ništa nije ulagano,   konačno dbi obio Dom boksa, odnosno adekvatan prostor za funkcionisanje i rad, neophodne preduslove za potvrdu titule, i stvaranje novih šampiona.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas