Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALISOVI ŠAMPIONI EVROPE POSTAVILI DOMAĆI ZADATAK VRHU DRŽAVE! Featured

 

valis trio 1

  Šampioni Evrope, dvojica juniora VK Valis  Aleksandar Kovačević i Petar Stanić, učenici  treće godine Tehničke škole, izbrisanog imena narodnog heroja, profesorke i partizanke   Milice Pavlović Dare,  posle fantastičnog uspeha na Malti izašli su sa predsednikom kluba dr Nebojšom Stojakovićem pred   medije u Gradskoj kući u svom gradu.

Kao i uvek pokazali su lice i vrline šampiona, zrelost, umernost i doslednost

Uspeh  je plod dugogodišnjeg rada, a Aca i Petar su vaterpolu su pre nego što su naučili da pišu i čitaju. Zlato sa Malti je nova u nizu potvrda da rad, odricanje i posvećenost predstavljaju  samo mali deo svega što ih dovelo do zlatne medalje.

Šteta što se danas nije pojavio i treći Valjevac i trener Mijat MIjatović, član stručnog štaba juniorske selekcije.

malta srbija trio

Zahvalnost Ace i Petra klubu je bezgranična,  kao i obaveze što slede u Regionalnoj i Super  ligi Srbije Kovačeviću sa Valisom, a Staniću  od oktobra sa kapicom Šapca.

Abgrejdovanje je imepartiv!

Momci su svoj zadatak ispunili, doneli su zlato i koš slave srpskom vaterpolu.

Ovog leta su posle trijumfa  seniora na Olimpijskim  igrama u Trojku, Svetske titule mladih u Pragu, i juniori potvrdili kontinuitet spartanskog rada, rezultatom na Evropskom šampionatu na Malti.

Valjevci Aleksandar i Petar, a u najužem krugu kandidata za EP su bili Gavrilović i Vujić, su zadali domaći zadatak vrhu države i predsedniku Aleksandru Vučiću, da pored svih državničkih obaveza, MALO VIŠE  pažnje pokloni i mladima grada na Kolubari.

valis 5

U svim dosadašnjim najavama aktuelne, kao i vlasti pre, ove nema ni pomena izgradnje ZATVORENOG bazena, bogatstva dece Lajkovca i Uba, i malo daljih komšija iz Lazarevca i Vreoca, a uskoro mladosti Vojvodine i Bobanove  Mionice.

Otvorene  bazene imaju sela u okruženju centra sedišta Kolubarskog okruga sa 10.000 mladih, mnogo ih više od vrašnjaka iz Lajkovca, Uba, Mionice, Osečine i Ljiga.

Reakcija  ministarke Zorane Mihajlović posle novinarskog ukazivanja na probleme  sa strujom u selu heroja Milenka Pavlovića, Gornjem Crniljevu javno pozivamo da na isti način  odreaguje  i predsednik Aleksandar Vučić.

Izgradnja zatvorenog bazena u Valjevu posle 38 godina druženja u otvorenom u SRC Petnica,  je preko potreban objekt,  prioritet svih sportskih infrastrukturnih priorieteta.

Sa studijim izvodljvosti Sportsko poslovni centar(hala sa 5.000 mesta i zatvoren bazen)  je na tacni, od 1998.godine. Znači može odmah GA VALJA  graditi, i to po ceni od od samo 16 miliona evra!.

Od projekta i dela Vlade Slavice valjevska vlast 20 i kusur godina beži "ko đavo od krsta"!

Umesto iskrene namere  slušamo nemuštu decenijsku priču o prepakivanju varaždinske lepotice, u "kutiju za cipele" sada i sa  salom za balet, a pojačanu i Kongresnim centrom. Sve to bez osnovnog elementa, cene!

Dve decenije sakriveni  SPC iz 1997. je na sreću ŽIV!

arena spc va1

I zato je poželjno da moderan i funkcionalan ZATVORENI BAZEN sa sve studijom izvodljovisti, kod "Gorenja" bude uvertira za modernu i HALU SPORTOVA kao najbitniji sadržaj Sportsko poslovnog centra Valjevo!

VK Valis se do završetka  besmislenog DVOMESEČNOG renoviranja otvorenog bazena u SRC Petnica,  seli u Lajkovac.

Predustretljivi Lajkovčani su  pokazali šta znači biti dobar komšija, i u  ime sve valjevske dece,  više ih od 500 ih je  što treniraju vaterpolo i plivanje, hvala im do neba!

VK Valis je danas  najveći i najbolji promoter sporta i svog grada, i više ne sme biti poligon za iživljavanje kojekakvih komisija, beozobrazno neodgovornih tumača zakona o sportu.

Do početka vaterpolo sezone su ostale samo dve nedelje.

Valjevska vlast, će samo na poziv iz Predsedništva u Beogradu reagovati.

Ukazivanje javnosti, posle dugogodišnjeg guranja pod tepih problem u snabdevanju električnom energijom u Podgorini i Gornjem Crniljevu,   novinara Tanjuga Nebojše Bojanića izazvalo je ekspresnu reakciju Beograda.

MInistarka  Zorana Mihajlović je digla sve na noge, čim je obaveštena šta se dešava u srpskom centru suve šljive, Gornjem Crniljevu. Usledile su pretnje valjevskih bezdušnika bude li se govorila istina, očigledno nesveswnih da  kako rade tako će i proći.

Na isti način ovom  prilikom  ukazujemo JAVNO  i ODGOVORNO šta je potrebno deci Valjeva.

Tražimo i očekujemo ekspresnu reakciju vrha države!

Našem Valisu srećno u debitantskoj Superligaškoj i sezoni u  Regionalnoj ligi!

A vi drage moje  Valjevke i Valjevci, nema nam druge moramo abdgrejdovati.

Strah, ustručavanje, ćutanje i nazadovanje nas vodi tamo gde civilizovanim građanima nije mesto!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas