Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NOVI TROTOARI ZA JOŠ LEPŠU MIONICU Featured

mionica trotoarGlavna i najprometnija   ulica u Mionici, dr Jove Aleksića, dobija nove trotoare sa obe strane, čime će e značajno biti unapređena  bezbednost svih učesnika u sobraćaju, posebno pešaka. Polovinom septembra počela je  rekonstrukacija trotoara, uz podršku  vlade  Repblike Srbije  u iznosu od  18,2 miliona dinara.

Kolubarska, ulica Kneza Grbovića, Dr Ljubomira Mihailovića i ULICA Rake Tešića su dobila novo ruho, a  trotoari  se trenutno završavaju u ulici Dr Jove Aleksića, i u  ulici Vojvode Mišića.

mionica trotoari

„Naša varoš dobija novi, lepši izgled. Više ulica u centru bile su bez trotoara i to je uticalo na bezbednost pešaka i otežavalo saobraćaj. Sada smo to uspeli da rešimo. Znamo koliko se čekalo da jedna od najprometnijih ulica, Dr Jove Aleksića dobije uređene trotoare sa obe strane. Uskoro i to završavamo“, kaže Boban Janković, predsednik opštine Mionica, posebno zadovoljan što  Mionica postaje sve više provlačna  turistička destinacija.

„Mionica teži da postane turistički centar. Započeli smo i izgradnju Kuće Kolubarske bitke. Novi linijski park postaće kutak za odmor svih Mioničana i turista. Radimo na razvoju naše opštine“, ističeJanković.

Novi trotoari u dužini od četiri kilometra obezbediće građanima uređenije i bezbednije ulice.

U opštini Mionica u toku ove godine asfaltirano je oko 50 kilometara puteva, dok su neka sela  prvi put dobili asfalt. Da u opštini i dalje traje građevinska sezona potvrđuju radovi na rehabilitaciji trotoara u industrijskoj zoni u Radobiću, kao i radovi na adaptaciji i dogradnji Kulturnog centra, gde će biti izgrađena Kuća Kolubarske bitke.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas