Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

U MIONICI NA STADIONU RIBNICE GRADI SE MODERNA TRIBINA Featured

MONCA TRIBINANa fudbalskom terenu FK "Ribnica" u Mionici uskoro počinje gradnja modernih tribina sa 300 mesta. Vrednost investcije je  22 miliona dinara.

Ovo će biti prva velika investicija od  rekonstrukcije terena 2111. godine. Radove na potpunoj rekonstrukciji tribina zajednički finansiraju Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) i opština Mionica. Pored tribina biće izgrađene i nove svlačionice, prostorije za sudije, kao i dodatni prostor koji će predstavljati moderno uređen ambijent. Zajedničkom saradnjom na projektu izdvojeno je oko 22 miliona dinara, a učešće lokalne samouprave je 3,3 miliona dinara.

"Nastojimo da sportisti imaju što bolje uslove. A i pogled sa  modernih  i funkcionalnih tribina će biti bolji. Rekonstruisali smo i košarkaški teren, a Mionica ima i teretanu na otvorenom u centru. Fudbalski teren se nalazi u linijskom parku, gde sada radimo rasvetu. tako da iz dana u dan postaje sve lepši i uređeniji", rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) sprovodi program Evropske unije za lokalni razvoj, a opštini Mionici je odobren projekat na osnovu Javnog poziva za projekte lokalne infrastrukture. Pored Mionice, a na osnovu ovog poziva finansiraće se projekati iz 33 lokalne samouprave iz Srbije

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas