Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

REAKCIJA NA SUDSKU PRESUDU PROTESNOM ŠETNJOM U VALJEVU Featured

damjan dragojlović

Mirna šetnja, organizator je porodica sa prijateljima, u subotu 9.jula u 19 sati biće jasan vid  protesta na pravosnažnu presudu i drastično smanjenu kaznu Sretenu Nikoliću(27) sa 35, odnosno 30, na 11 godina zatvora, za ubistvo Damjana Dragojlovića(25).

"Pozivamo Vas da nam se pridružite u subotu u 19 časova ispred Hrama Vaskrsenja Gospodnjeg. posle parastosa, u mirnoj protesnoj šetnji, povodom sramne presude za ubistvo našeg sina, brata, druga, prijatelja i sugrađanina Damjana Dragojlovića", stoji  u pozivu članova porodice i prijatelja ubijenog mladića građanima Valjeva.

DD SETNJA

 Krivično veće Višeg suda u Valjevu kojim je predsedavala sudija Jasmina Terzić osudilo je u februaru 2019. godine Sretena Nikolića(27) na jedinstvenu kaznu zatvora od 35 godina zbog ubistva Damjana Dragojlovića (25) i nanošenja teških i lakših povreda licima u noćnom klubu "Zipa". Apelacioni sud je ukinuo presudu i naložio novo suđenje, da bi  Viši sud u Valjevu u maju 2021. doneo novu osuđujuču presudu kojom je Sretenu Nikolić kazna smanjena bza 5 godina zatvora. Usledila je  žalba višeg javnog tužioca i branioca okrivljenog. Apelacioni sud u Beogradu doneo pravosnažnu presudu i osudio Sretena Bikolića na 11 godina zatvora.

 Zbog protesne šetnje u  centru Gradu će biti privremeno obustavljen saobraćaj.

Privremeni režim saobraćaja biće u Sinđelićevoj od Hrama Vaskrsenja Gospodnjeg na desnoj obali Kolubare, u Karađorđevoj do zgrade Višeg suda, a zatim Karađorđevom ulicom do Gradskog trga,zbog proslaska organizovane šetnje gradskim ulicama. Po zahtevu FK Brđanac, 9.jula u intrevalu od 19.30 do 20.15 časova I to do 15 minuta  fazno će biti zatvaran saobraćaj između raskrsnice na pravcu Sinđelićeve, Karađorđeve, na trasi organizovane šetnje u Sinđelićevoj ulici do Ulice Pijačni kej,  Karađorđeve,  od Sinđelićeve ulice do zgrade Višeg suda, a zatim nazad od zgrade Višeg suda do Gradskog trga", saopšteno je iz Gradske uprave.

U skladu sa zakonskim ovlašćenjima policija će snimati protesnu šetnju.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas