Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

U SRPSKOJ MONCI ERAMA "MIONICA RELI 2022" VALJEVAC MILUTINOVIĆ SJAJAN Featured

monca reli 1pobedniciUžičanima Lazaru Milovanoviću i Dejanu  Goliću, aktelnim šamponima države,   drugi put zaredom pobendički pehar je uručio prvi čovek Mionice Boban Janković, posle fantastičnog, najboljeg do sada   šestog uzastopnog reliju u Mionici.

Visoke ambicije Valjevaca  potvrdili su su Željko Milutinović Aleksandar  Srećković. Sa 4 nova dva pehara vraćaju se kući. 

monca reli zeljko m

Matija Stojanac u debiju  na reliju sa Sitroenom C2 R2 Maks, posle dve vožene brdske trke, gde  pokazao da se adaptirao na novi automobil  kao i drugi Valjevac  Aničić su odustali.

Sjajnom  vožnjom u  Ford fijesti Užićani su bili prvi na šest, od ukupno devet specijalnih brzinskih ispita.

monca ere

Iako sa moćnom Škada Fabijom R-5. i čak 100 konja više od užikog Forda  favoriti iz Bugarske Anton Titov i Dinko Georgiev su bili samo drugi.

Na završnoj ceremonji na platou ispred zgrade opštine Mionica,  pehare pobednicima je uručio predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Mionica RELI 22 1

“Mionica reli nije samo takmičenje u automobilizmu. Mionica reli je i turističko- privredna manifestacija koja  Mionicu promoviše kao uspešnu lokalnu samoupravu i privlačnu turističku destinaciju, i ujedno pomaže razvoj lokalnog ugostiteljskog sektora. Čestitam pobednicima i podsećam Mionica reli se održava već šestu godinu zaredom. Ponosno ističem da je Mionačanima Mionica  reli  jedno  od najomiljenih događanja. Videli smo koliko ljudi je izašlo sinoć na Trg da pozdravi učesnike, a i danas za vreme trke i sada ovde na proglašenju. Učesnici I pobednici uživajte u uspehu, Mionica vas čeka i sledeće godine” poručio je Janković učesnicima i gostima relija na proglašenju najboljih.

Treće mesto u generalnom plasmanu u konkurenciji 25 posada pripalo je Aleksandru Todoroviću i Srđanu Maksimoviću u pežou 106.

Na Mionica  reliju sjajno su vozili Valjevci Željko Milutinović Aleksandar Srećković.

monca reli zeljko m

Posada  Milovanović–Golić  “obrijala “ je sve rivale u prvih  pet „brzinaca“.

Mionica RELI 2022 2

U  šestom  gosti iz Bugarske su bili brži za 1,6 sekundi. U naredna tri užički tandem je povećao razliku u na kraju bio brži ćak  34.6 sekundi. Tokom devet specijalnih brzinskih ispita  sedam posada  je sletelo sa staze, medju kojima i dve valjevske, ali su  svi prošle samo sa  lakšim telesnim povredama. Šesti po redu Mionica reli bodovan je za FIA Centralnoevropsku zonu (CEZ), nacionalni šampionat i Otvoreno prvenstvo Srbije, a učestvovalo je 25 posada, iz Srbije, Bugarske i  Makedonije. Najbrojnija klasa Nacionalnog šampionata je bila i klasa 1 sa devet posada, dok je  klasi 2 nastupilo pet posada.

monca 22 reli narod

Sve do sada vidjeno potvrđuje da Mionica u pravom smislu te reći postaje SRPSKA MONCA!

-

.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas