Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

TEO JE BOŽANSTVO SRBIJE I BOLONJE, A KARI "LAJAVI KRELAC" Featured

teo bree

Kompleks više vrednosti, trese Karija Pešića selektora košarkaške reprezentacije Srbije. Potvrda je stigla sa pres konferencije organizovane DANAS povodom "slučaja Teodosić".

Izjava "da ima boljih igrača " posle toliko dana od eliminacije kapitena Srbije Miloša Teodosića je nedvosmilena potvrda lične sujete i licemerja vremešnog Piroćanca, za manje od dve nedelje  Pešić će  28.avgusta napuniti 72. godine.

Prikrivajući nervozu na  pres konferenciji u Areni Beograd Pešić se oglasio 10-ak dana posle sramnog poteza.

O svoj odluci da se odrekne, a ne da "odstrani i precrta" kako kaže  dugogodišnjeg kapitena i lidera reprezentacije, je kazao da je to uradio  namerno.

"Nije bilo nikakvih incidenata i kršenja discipline, što su preneli neki mediji. Teška odluka je doneta zbog situacije na  terenu". Sa Teodosićem je obavljen dobar razgovor, to nije bila laka odluka – ne samo što je on dugo u reprezentaciji, nije laka ni za jednog igrača. Možda je malo iznenađen, ali to je sastavni deo sporta. Rekao sam mu da mu ne mogu ponuditi status i mesto koje je dosad imao u reprezentaciji, te da se okrećem igračima koji mogu u ovom trenutku više da daju“, rekao je Svetislav Pešić, izgleda nemoćan da shvati da je Teo zaslužio poštovanje, a na Karijevu prljavu igru, ponižavanja kapitena.

Pešić je pojasnio zašto nije omogućio Teodosiću da bude rezervna opcija u nacionalnom timu.

„On je kapiten reprezentacije, dao je mnogo timu. Postojala je ideja da ostane, da bude rezevni igrač, ali on nije igrač da bude rezerva. Ništa se ne dešava slučajno. Analizira  se fizička spremnost, mentalna spremnost i sve drugo. To nam je bio reper da vidimo ko je gde. Vidim da je moja odluka izazvala burne reakcije,  kada je u pitanju Teodosić"  rekao je  Pešić, i otkrio Teovu reakciju, na svoj "dženzmenski"  potez.

"Bio je malo iznenađen što je i normalno. Rekao sam mu da se okrećem igračima za koje mislim da mogu više da daju. Bilo je razmišljanje da on ostane u ekipi i bude "bek-ap" igrač, sa klupe... On to nikada nije bio u karijeri. A, iskreno sam i njemu rekao da imam boljih rešenja za to mesto. Tim nije samo skup najboljih igrača, niti najkvalitetnijih pojedinaca. On se zahvalio i ja sam se zahvalio. I to je to", prozborio Kari Pešić, izbegavajući da kaže  detalje razgovora sa Teom.

"Sve što sam imao da kažem sam rekao. Nikakvih incidenata nije bilo, objasnio sam razloge. To šta sam rekao Teodosiću ostaje između menje i njega. Nemam ja obavezu da vas obaveštava,  o detaljima tih razgovora", bilo je poslednje od Karija  Pešića.

Ostao je gorak ukus posle ovakvog obraćanja selektora, kome očigledno ništa nije sveto. Već smišljeni pakleni plan, i nametanja sebe iznad svih, a ponižavanje Tea, Pešić se obrukao, pokazavši koliki je kompleksaš, i loš čovek. Selektor koji pokušajem rušenja košarkaškog božanstva pokazuje da je samo običan "lajavi krelac" .

Glupost je neverovatna, ali i očekivana od nekoga ko je odavno rekao svoju poslednju reč u košarci. Pešić deceniju ipo nema   osvojen ni jedan internacionalni klupski trofej trofej, a pre 20 godina je sa Jugoslavijom bio Svetski šampion.

Miloš Teodosić je u plavom dresu  Srbije debitovao kod Moke Slavnića na Evrobasketu u Španiji 2007. godine. Od tada se uvek odazivao na poziv selektora. Zbog povreda propustio prvenstvo u Sloveniji 2013. godine, nije igrao ni na Evrobasketu 2017. kao ni na Svetskom prvenstvu 2019. igranje u kvalifikacijama za Srbiju Teu nije bilo ispod časti. Igrao je i prošlog  leta u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

Ovog proleća je bio najbolji u utakmicama  Virtusa za povratak u Evroligu. TEO od Pešića ima više trofeja kako reprezentavnih tako i klupskih.

I ono najvažnije Mišinu harizmu je prepoznao predsednik Virtusa Masimo Zaneti. U Italiji prezime Teodosić akcentuju na pravi VALJEVSKI način, i zato ne čudi TOLIKA PRIVRŽENIST  I ODLUČNOST da Teo ostane  u Bolonji. Za navijače je Teo Bog.

1VIRTUS MASIMO ZANETI I TEO

Plan  o povratku  Teo u Zvezdu iako je bio savršen je pao u vodu. Vrednost se meri novcem, ali ljudsksot  i harizma košarkaškog čarobnjka nema cenu. Kad si poseban, svoj, zašto ne reći i najbolji, jasno je zašto smetaš odlikovanom kompleksašu.

Jedan je, i najveći TEO, iako ga  Kari ovog leta nije TEO!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas