Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

POP I ĐERMAN ZA OZNOJENO VALJEVSKO NA VAŠARIŠTU Featured

1mrkfoto fb Marko Janković

Na otvaranju sezone u Požarevcu protiv ekipe preskromnih   mogućnosti  Mladog radnika u 77. minutu posle centaršuta Đermanovića,  skoka i udarca glavom Popovića postignut je  gol, za podsticajna tri boda FK Krušik Budućnost 2014 je na premijeri u novoj, naravno na rečima, obećevajućoj sezoni "uspeha"!.

Da se igralo u Rusiji i da je sudio Litvanac eks superligaš administrativnm odlukom vraćen tamo gde mu nije mesto, sa timom snage za sredinu tabele u  4-ligi  možda bi osvojio bod. Na sreću po valjevski tim sudija su u Požarevcu sudile ni po babu ni po stričevima, i postignuti  gol je priznat, iako je za malo junak utakmice golman Mladog radnika Savić uhvatio  loptu koja mu se posle prelaska linije gola i odbitka od prečku vratila u ruke.1pva

Dakle, odlično suđenje, neefekasni igra do gola valjevskog tima,  a posle toga na momente  i panika u odbrani obeležili su meč na "vašarištu"

Većina od  viđenih podstanara  ničim fudbalskim nije opravdala poverenje Dejana Nikolića, prinuđenog da u druhih 45 minuta osveži napad i pobedi zahvaljući starterima Valjevcu Đermanoviću,  Popoviću i u protekloj sezoni katastrofalnom "strancu"

Rašević nije igrao, još uvek traje oporavak posle povrede prsta na nozi, a kvartet Valjevaca Gentić, Stevanović, Janković i sigurni golman pridošlica iz Sevojna, bez previše posla, su izneli  meč. Spasenović i Vulić,  te bonusi Dražić, Grbović tek treba da opravdaju stan i hranu...  U poslednih 50 minuta igrali su Sofronić, Nedeljković i Kosić. Efekat samo  i za nijansu organizovanija igra u  napadu.

Na premijeri Šumadija je u Aranđelovcu pobedila Želju iz Lajkovca 1:0, Tutin Karađorđa u Topoli istim rezultatom,a golova nije bilo u Priboju: FAP+Šumadija 1903, i u Zubinom Potuku:Mokra Gora -Proleter iz Vranova. Sutra Jedistvo na Ubu dočekuje imenjaka iz Užica, Provo -Slogu iz Požege, Smedervo 1924 Zlatibora a Polet u Ljubiću Loznicu u suludom terminu, u 11 sati.

Srpska liga u kojoj  politiklanstkim dekretom zbog kuma uđe druoplasirani  u  zoni Drina, Jedinstvo iz  Uba. Još gore a po istom scenariju samo je u pitanju drugo ime, trećeplasirana  Šumadija iz Aranđelovac je ubačena i viši rang. Najgore od svega je mesto za  18. ekipu u ligi. čevrtoplasirani  Mladi radnik 1926 iz Požarevca, bez ijedno suvislog razloga

Zbog  dokazanog nameštanja utakmice izbačeni su  Smedereva i Mihajlovac 1934, pa je Smederevo vraćeno.

Radnički iz Kragujevca, Polet  iz Ljubića, Mokra Gora i Šapine nisu čak ni bile pod sumnjoim iako je smrdelo na prevaru na sve strane.

Sami zaključite šta se sve sprema u "prepošetnoj" Trečoj ligi Zapad.

U zoni Drina Radnički je pobedio Sevojno 1:0 golom u 90+5 minutu.  U  Arilju Podgorci su   petardirani! Budućnost - OFK Osečna 5:1. Sutra u 17 sati igraju: OFK DIvci - Sovljak, Spartak - Zadrugar, i Radnički Stobex -Ribnica.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas