Menu

zaglavlje

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VUČIĆ, VLADA SRBIJE I SNS: PORED "ŠNEL ŠTRASE" I VAZDUŠNE LUKE VALJEVU KONAČNO REŠENJE ZA AEROZAGAĐENJE Featured

SNS L ZA N D 8 6 FOTO SNSNovi treći predizbornu adut posle brze saobraćanice"šnel štrase" Popučke-Nepričava do auto-puta Miloš Veliiki, zatim vazdušne luke u Divcima, SNS najavljuje reševanje problema aerozagađenja, gaisfikacijom, ekološki održivim gorivom za grejanje i nabavkom hibridnih automobila uz posebne olakšice.

Posle 4 propuštene godine u predizbornoj kampanji za republičke i lokalne izbore  Srpska napredne stranka i Lazar Gojković, nosioc liste „Aleksandar Vučić - Za našu decu.“ i kandidat za gradonačelnika Valjeva najavljuju da će se ozbiljno  baviti rešavanjem problema aerozagađenja grada.

Prilikom posete Valjevu Filip Radović, predstavnik Odbora za zaštitu životne sredine, najavio ozbiljnu nameru da pomogne u rešavanju ovog višegodišnjeg problema grada na Kolubari.

Konstatacijom da  Grad Valjevo ima specifičan geografski položaj, nalazi se u kotlini, što ga stavlja u nezavidan položaj na prirodan način sa aspekta aerozagađenja Radović ukazuje na novi momenat.

"Usled  ekonomskih reformi koje je sproveo predsednik Aleksandar Vučić došlo je do značajnog rasta privrednih aktivnosti, a time i porasta broja motornih vozila u Valjevu. U prethodnih nekoliko godina broj vozila u Valjevu dramatično raste".

Radović ističe da  je problem aerozagađenja u Valjevu višedecenijski.

"Danas se problemom aerozagađenja bavimo na najvišem nivou. Problem aerozagađenja je prioritet i u lokalnoj samoupravi i u Vladi Republike Srbije", naglasio je Radović siguran da će u narednom periodu biti preduzet set mera vezan za rešavanje ovog problema, duboko uveren da će se Lazar Gojković, mlad i energičan čovek, boriti za Valjevo i Valjevce.

Filip Radović je ovom prilikom pomenuo samo neke od mera koje će biti preduzete. FOTO SNS

SNS Филип Радовић Одб за зашт жив сред

"Uz pomoć  Radne grupe za smanjenje aerozagađenja, kojom rukovodi predsednica Vlade, zameniće se sve gradske kotlarnice i preći na ekološki održivo gorivo. Uz pomoć Ministarstva energetike radićemo na energetskoj efikasnosti javnih objekata, poput sportske hale "Partizan". Lično ću se založiti da što veće kvote ze energetsku efikasnost budu opredeljene Valjevu.          Radićemo i na uspostavljanju lokalnog fonda za energetsku efikasnost. To će biti prilika, da, ne samo što ćemo smanjiti potrošnju energije u domaćinstvima i time dobiti bolji kvalitet vazduha, već ćemo uposliti lokalne preduzetnike, a tu pre svega mislim  na ljude koji proizvode i postavljaju fasade, stolariju, ali i mnoge druge. Time će i domaćinstva biti bolje izolovana i imati lepši izgled. Od ove godine, prvi put Vlada Republike Srbije, preko resornog ministarstva, daje podsticaje za kupovinu hibridnih vozila. Naša inicijativa će ići u pravcu traženja određene kvote za automobile registrovane na teritoriji grada Valjeva. I ono što je možda najvažnije, lokalna samouprava će dramatično olakšati put do priključenja na gas za sva domaćinstva" zaključio je Filip Radović.

Lazar Gojović, kandidat za gradonačelnika Valjeva i nosilac liste “Aleksandar Vučić - Za našu decu.“ nakon razgovora sa Filipom Radovićem, predstavnikom Odbora za zaštitu životne sredine, a podržavajući sve predložene mere, najavio je rešavanje  zagađenost vazduha u zimskom periodu.

"Problem ćemo  rešavati uz pomoć Vlade Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića. Gasifikacija je najbolje rešenje, izgradnja transportnog gasovoda do Valjeva i gasifikacija gradskih naselja. Uz to, zatvorićemo što više velikih kotlarnica na fosilna goriva i priključiti državne ustanove na sistem daljinskog grejanja. Uradićemo sve da ovaj problem bude rešen i da Valjevo prodiše punim plućima", smatra Gojković.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas