Menu

zaglavlje

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MILANOVIĆ: RADOVAĆEMO SE 21.JUNA JER VALJEVKE I VALJEVCI ŽELE DA POBEDIMO ZAJEDNO! Featured

1SPS K DJ 000

Konvencija SPS u Valjevu uoči lokalnih izbora 21.juna donela je novu nadu i osećaj pobede Valjevkama i Valjevcima.

Sa momčinom srca vatrenog, vere nebeske  i duše rajske  Đorđem Milanovićem Valjevo je počelo da shvata da  može iz kaljuge beznađa i blata nesposobne i najgore  vlasti,  nezabeležene u novom milenijumu.

Svako ko misli da grad Valjevo bilo ko može učiniti  predgrađem varoši, s druge strane Vučjaka ispod sada uređenog opštinskog  brda Šepkovac, silno se vara. Pored igrača kalibra Đorđa Milanovića to je nemoguća misija.

U svom obraćanju da može više, bolje i jače za Valjevo da učini od aktuelnog najmoćnijeg gradonačelnika u Srbiji,ubskog Glišića, je potvrdio momak iz naroda. Zvanično kadidat SPS Valjevo za gradonačelnika na predstojećom izborima je bez dileme, pobediće  21.juna.

1SPS K DJ IVICA

Voljom nadređenih "ćutologa" pred brojnim ljudima na "Studentu" hvalospevnih o sebi i svojim delima, MIlanović je dobio šansu da uđe u arenu, da se bori i da pobedi.

SPS K PUBLIKANa SPS konvenciji niko od govornika nije  pozvao  ni jednom reči na  odgovornost  vlast što 4 godina prosipa   Valjevu maglu. "Med i mleko" nudi samo na  svojoj preskupoj mejnstrim televiziji još  skupljem fejk njuz klevetničkom fantomskom radiju, besprizornih milionera.

Đorđe Milanović naoružan znanjem, verom, istrajnošću,naravno hrabar,  sa  zrncem sreće, ali  vezanih ruku i nogu, spartanski prihvatio izazov. Ušao je u   okršaj  sa predsedničkim lavom, svakodnevno "bombardovanim" podrškom i obećanjima gradu Valjevu, lično od  predsednika stranke i države.

Kao o svima  i Milanovića je ohrabrila još više poruka  Ivice Dačića.

"Ja vam ovde odajem priznanje jer ste rekli da idete na izbore da pobedite. I nemojte da se plašite toga jer mi idemo čisto i ponosni smo na sve dobre rezultate koje smo ostvarili u prethodnim godinama"

1SPS KNV DJ 3

Kao i uvek uz svoje  Valjevke i Valjevce Đole i ovu neravnopravnu bitku  bije da pobedi  sa svojim sugrađanima. Kao gradonačelnik želi da pokaže  da iako član partije, ima karakter čoveka iz naroda. Želi da ostavi delo veće i bolji  od svih pre  što gradonačelnikovaše  u protekle, skoro,  tri decenije.

1SPS KONV DJOLE GOVORI

Delima se već dokazao sa saradnicima na radnom mestu mendžera državnih javnih preduzeća.

U svetu sporta takođe kao prvi  medju  jednakima je ostvario san svih generacija valjevskog sporta. BK Metalac je šampion države u boksu, a  sa Đolom i ekipom odbraniće titulu narednog leta u Bokserskoj ligi Srbije.

Milanović kao socijalista izlazi pred  svoje sugrađane na lokalne izbore sa kvalitetnim, ozbiljnim i konkretnim programom i planom, savesno i posvećeno, kao i svaki mlad sposoban čovek odlučan je da pobedi, a zatim  sve zacrtano  i da ostvari.

"„Jedan čovek ne može sve da promeni, ali može da pokrene lavinu sa dobrim ljudima. Verujemo da je bolje sutra zaista sutra, ako se ima dobar plan i program i ako ga realizuju stručni ljudi. Naš tim čine mladi, a već dokazani, kvalitetni ljudi, koji su napravili ozbiljne poslovne rezultate. Osnažićemo  zdravstveni sistem, i svaki budući izazov dočekaćemo  spremni. Prioritet je opremanje industrijske zone kao i povezivanje sa auto-putem, faktorom razvoja grada i budućnosti grada Valjeva. Problem aerozagađenja, ne sme biti političko pitanje, jer  svima je u interesu da sa našom decom udišemo čist vazduh"

Milanović je ukazao na neophodnost u ulaganje u putnu i komunalnu infrastrukturu,  povećanje agrarnog budžeta da selo opstane, ali se posebno osvrnuo na sport i kulturu.

"Insistiraćemo i dalje na izgradnji sportske hale, kakvu Valjevo odavno zaslužuje. Uradićemo školske sportske terene, a znamo kako postojeći gradski stadion da učinimo funkcionalnim i modernim. Valjevo to zaslužuje, naša deca to zaslužuju. Kulturu nećemo ostaviti na margini, jer je kultura ogledalo  svakog društvo".

Sa novim talasom mladih u redovima probuđenih socijalista, i naravno mladim i stručnim Valjevkama i Valjevcima  Milanović je najavio da je dobitnička kombinacija baš taj spoj mladosti što dolazi, i uvek potrebnog iskustva.

1SPS K DJ GOVORI

"Spoj mudrosti i nemerljive energije, su ključni faktor  bolje budućnosti grada i njegovog daljeg razvoja. Još kada svemu tome dodate stručnost, realizacija svega planiranog je zagarantovana".SPS K D

Uspeh grada, ali i svakog našeg sugrađanina ponaosob je naš zadatak i imperativ istakao je Milanović.

"Borićemo se za to iskustvom koje smo sticali 30 godina, tradicijom koju poštujemo, mudrošću koju posedujemo, znanjem koje imamo i nadograđujemo ga. Idejama i energijom što stiže sa svih strana od ljudi i od svakog novog člana i svakog mladog čoveka nastavljamo borbu. Pokazali smo da imamo kadar za tu borbu, da možemo i umemo".

SPS K LEVO

Milanović je potsetio  i na dela ostvarena sa svojim saradnicina.

"Ako neko u Valjevu ne zna koliko i šta smo sve uradili i koliko još može, teško ću mu to objasniti u predizbornoj kampanji. Dela su iza nas, a kada dela govore, reči su suvišne. Reći ću samo da smo radili marljivo i isključivo  u interesu građana. Trudili smo se da izađemo u susret svima kojima je pomoć bila potrebna. Znaju to građani Valjeva i valjevskog kraja. Iza nas su brojni uspešno realizovani projekti i zavidni rezultati. To su naše najbolje reference i ono što nas najbolje preporučuje, i to nam niko ne može osporiti".

Da dolazi bolje sutra za grad Valjevo, i sve Valjevke i Valjevce Milanović je duboko uveren.spsk poslanik

"Verujemo da će bolje sutra zaista biti već sutra. Imamo jasan plan i stručne ljude. I zato pozivam  sve bivše ćlanove  državotvorne partija da se vrate kući. Vreme je, vrata su vam kao i svim nestranačkim mladim i starim Valjevcima širom otvorena. Pozivam vas ako ste spremni da se borite za interese Valjeva, svaku Valjevku i svakog Valjevca da zajedno trasiramo put do pobede 21. juna".SPS K SRED

O sebi lčno Đorđe-Đole-Milanović kandidat za gradonačelnika Valjeva je poručio.

"Kao kandidata za gradonačelnika našeg Valjeva rećiču samo da sam   mlad, danas sa  dovoljno iskustva i znanja da preuzmem kormilo ovoga grada. Ja to želim, mogu i što je najvažnije - znam kako!

1SPS K DECA

Pre nego što je pozdravljen ovacijama prisutnih građana u hali Student kraj Ljubostinje napustio govornicu  Milanović ličnom porukom nikoga nije ostavio ravnodušnim.    

"Dragi moji Valjevci, drage Valjevke, uspešni projekti su iza nas. Još  veći, bolji i uspešniji nas čekaju. Neću vas izneveriti, jer Valjevo je moj grad koliko i vaš. Uvek samo Valjevo!

1SPS K APLAUZ

Do pobede  ZAJEDNO 21. juna!"

1SPS K DJ I P

 

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas