Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KOVAČEVIĆ I VIRIJEVIĆ ODVELI SRBIJU U POLUFINALE SVETSKOG PRVENSTVA! Featured

sp Srbija Italija

Srbija je večeras pobedila Hrvatsku u četvrtfinalu juniroskog prvenstva sveta na  SP u Beogradu 12.7 i plasirala se u polufinalu gde je sutra  u 20,30 čeka  Holandija večeras bolja od Crbe Gore.

Posle 3:0 za Hrvate i 4:1, Srbija je konačno sa  pravom postavom,  u bazenu razbija Hrvatem brejkom za a  6:4, Tajna preokreta je fantastična  defanziva Srbije. Čak i sa dva igrača manje Srbi su stizali sev da  pokriju, a  Radoslav Virijević je znao da magijom  sačuva  svoju mrežu!

U poslednjem  minuta u prvog poluvremena  Hrvati golom Paulića smanjuju  na 6:5

Kraj trećeg kvartala je obeležen  "krađom" lopte, Vešt je bio   Dimitrijević, i to u trenutku kada je Srbija imala  2 igrača manje. U kontri je usledio  faul i isključenje hrvatskog  golmana Čubranića. Tačan pas za  Kovačevića, i goool  za    ogromnih 8:5. Potom  Kovačević ne koristi  situacaju  za novi gol, da bi visoko postavljenom odbranom Srbija sačuva svoju mreži i stigla do poslednjeg napada. Stevanović  je nacrtao akciju za centra  Dimitrijevića,  i Srbija za 4 sekunde stiže do gola i  9:5

Posle  0:3  na početku meča Srbija poslednji kvartal Srbija otvara posle kanonade od  9:1!

Aleksandar Kovačević golom vraća Srbiju na maksimalnih +4(10:6) pet minuta pre kraja  meča.

Stanić i Božović ne uspevaju da donesu veću prednost Srbiji. Dobrim odbranama se ističe golman Hrvatske, ali  Virijević nastavlja da briljira na golu Srbije. Kovačević  overava plsaman Srbije u polufinale  četvrtim   golom za 11:6. Kolak smanjuje drugom golom na 11:7, a drugi  Valjevac Stanić prvim golom stavlja tačku na komšijsko odmeravanje snaga, a   Virijević potvvrđuje da je MVP meča  14-om  odbranom,  i pokazuje  da  Srbija dobija još jednog vrsnog čuvara mreže.

Sutra u polufinalu Srbija igra sa Holandijom  na beogradskom Dorćolu u 20,30 sati.

Srbija – Hrvatska 12:7 (3:4, 3:1, 3:0,3:2)

Bazen „25.maj Milan Gale Muškatirović“. Sudije: Kolominas (Španija), Dermendian (SAD). Igrač više: Srbija 12 (7), Hrvatska 15 (1). Peterci: Srbija 1 (1).

SRBIJA: Pajković, Maraš, Dimitrijević 1, Gajić, Kojić 2, Gavrilović 1, Božović 1, Urošević 1, Kovačević 4,  Brešćanski, Stanić 1, Bodiroga 1, Virijević (14 odbrana). Savezni trener: Stevanović.

HRVATSKA: Čubranić(7 odbrana), Burđelez 1, Dodoja, Stojanac, Cicero, Bakarić, Mozara 1, Radan, Pavlić 2, Kolak 2, Janković 1, Mihaljević, Ćosić. Savezni trener: Koljanin.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas