Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

"PRINCIPI" RAZVALILI LGBT LOBISTE! Featured


momče i cura 1Ćuvari istorije "Principi" zagovornici obnove svesti na tradacionalnim vrednostima, posle polugodišnje borbe u pravnom postupku sa LGBT udruženjem pod nazivom "Da se zna", proglasili su pobedu. Jednu bitku su dobili, ali se rat  nastavlja. 

Razlog pokretanje postupka Udruženja "Da se zna" protiv "Principa" je  snažan javni uticaj na polju širenja tradicionalnih vrednosti,  borbe protiv nakaradnih vrednosti. 

"Principi" svedoče kako su pobedili UG "Da se zna" ⁣

"Po pristizanju pritužbe od poverenika za rodne ravnopravnosti, primarna opcija je bila da se javno izvinimo i povučemo iz daljeg delovanja na ovom polju" kažu "Pricipi", Na[a , kao korak ka oslobođenju  puta da nasilno nametnih vrednosti, radi lakšeg i bržeg  prodora  u naše društvo.

"Naravno, to nama nijednog trenutka nije bila opcija i pored svih saveta da se takvima ne sme zamerati. Upoznati po kom principu rade slična nevladina udruženja, prepoznali smo metod  zastaršivanja,  svakoga čija reč ima bilo kakav prostor u javnosti.  Ušli smo u borbu i  rasturilii smo ih  na "njihovom terenu", a kako pojašnjavaju "Pricipi".⁣

"Okupili smo tim advokata i napisali pravni odgovor povereniku. Sukcesivno smo demolirali, isključivo  argumentima jednu po jednu optužbu koju su nam stavljali na teret. Odgovor kao u mogući  uvod u sudsku parnicu nije stigao ni posle 3 meseca. U decembru smo obavešteni da je postupak prekinut jer strana koja optužuje nije imala odgovor na našu argumentaciju. Tako je onaj koji je prvi tužio, prvi i pobegao", ističu "Principi".⁣
Trenutno je u toku  suprotan proces, naplata svih troškova  pravnog tima "Principa" i utrošenog vremena.

Sav novac koji isplati tužena strana  biće u celosti preusmeren nekoj od humanitarnih organizacija za zaštitu naše dece, poručuju "Principi". 

Ako se ne slažemo sa "Principima" isključivi na insisitranju na  nacionalnim "principama", podržavemo sve zdrave ljude. Koliko god je to moguće pomažemo bolesnima, a ljude delimo samo na loše i dobre, bez obzira na veru, nacionalonost i pol.

Takozvana  LGBT zajednice u Srbiji još od  2017. godine, ima zahteve, na koje se za sada, oćekivano  niko  Srbiji, ne obazire.

Vlasti ne pada na pamet da razmatra i usvoji  Zakon o istopolnim zajednicama, rodnom identitetu, zatim da javno osudi  govor mržnje prema LGBT zajednici, da se izvinjava građanima Srbije od pre 1994. godine progonjenim zbog svoje seksualne orijentacije...

Jednu bitku sa LBGT lobustima"Principi" su dobili, ali se rat  nastavlja.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas