Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVKA TAMARA U LONDONU NASTAVLJA DA SANJA ŠAMPIONSKE SNOVE Featured

1tamara sp rekord normaPosle ispunjene norme u Kragujevcu, Valjevka Tamara Salaški je proteklog vikenda istrčala 400 metara prvi put ove godine ispod 52 sekunde, (61,98sek), srpska rekorderka i učesnica OI u Riju je u završoj fazi priprema za najveću atletsko takmičenje  u 2017 godini. Od 4. do 13.avgusta na olimpijskom stadionu u Londonu boriće se sa najboljim atletičarima na  sveta.

Tamara je jedna od devet srpskih sjajnih atletičara i nastupiće sa više od    2.000 sportista iz preko 200 zemalja na borilištu koje je bilo domaćin Olimpijskih igara i Dijamantske lige. U opticaju je preko milion ulaznica za ljubitelja atletike, na stadionu  kapaciteta 60.000 posetilaca.

Takmičenje u Londonu će ući u istoriju atletike zbog dvojice velikana kraljice sportova, Juseina Bolta i Moa Faraha, nastupiće poslednji put u blistavim karijerama.

Tamara Salaški je na mitingu u Kragujevcu uhvatila poslednji voz la London. Valjevku ćemo  na Prvenstvo sveta videti u kvalifikacijama na 400m  3.dana takmičenja(5.avgusta) od 12.55h, po našem vremenu.

“Nisam imala posebne pripreme, putovala po Evropi i trčala na mitinzima. Verovala sam u sebe i nadala se da mogu u London. Stigla je forma i norma za Svetsko prvenstvo. Znači forma je u uzlaznoj putanji. Verujem u dobar nastup u  u kvalifikacijama u Londonu. Za mene je ogroman uspeh samo učešće na Svetskom prvenstvu, ali naravno želim da istrčim što bolju trku u kvalifikacijama. Možda dotrčim i do  polufinala ”, poručila je Tamara ta naš portal.

Ne sumnjamo da će tandem Salaški znalački iskoriststi šansu i obradovati na snovim uspehom u Londonu narednog meseca.

Tamara je na „Velikoj Nagradi Srbije“, u Kragujevcu 23. jula ispunila normu za najveće takmičenje ove godine. Valjevka je  postala deveta takmičarka u timu za London. Tamara je u Kragujevcu nadmašila normu  52.10sekundi za 12 stotinki.

“Znala sam da vredim za normu, ali jednostavno neke stvari se nisu ranije sklopile. Ali evo uspela sam, kao i pre dve godine, u poslednji čas da istrčim normu za Svetsko prvenstvo. Srećna sam zbog svega. Hvala celom mom timu i svima koji su verovali u mene”, rekla je Valjevka posle uspeha u Kragujevcu na stadionu "Čika dača".1ts

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas