Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

REGIONALCI PALI, VASIĆ SRUŠIO BIVŠI KLUB U PANČEVU! Featured

1vasic sPoslednjeg oktobarskog vikenda pored junaka iz OK VA 014 Gorenje, boljih u prvoligaškom derbiju od Partizana u Beogradu (3:2), bili su uspešni i košarkaši Metalca, dok su regionalci izgubili.

U Regionalnoj ligi u boksu Metalac Lazarevac poražen u Loznici od istoimenog sastava 4:12. Bez Nikole Bukilice i Miljana Stevovića, i uz otetu pobedu Lazi Stanojeviću valjevski tim je i dobro prošao. Do kraja lige predstoji meč u Kumanovu.

Član Druge A Regionalne vaterpolo lige VK Valjevo Gorenje je izgubio  u 3.kolu. Šabac pobedio  u SRC Petnica sa 9:7 (3:2, 2:2, 2:1, 2:1).

Neugodnoj tradiciji za sada nema kraja. U  svim dosadašnjim okršajima Šapčani su pobeđivali, uz samo jedan remi. Tradicija postoji da bi bila srušena,  pa će doći i ta toliko željena pobeda, jer izabranici Jove Serfimovića napreduju iz meča u meč.

Posle 7:4 početkom treće četvrtine naslućivao se konačni ishod meča bez obzira što je tim iz Valjeva u prva dva meča slavio zahvaljujući odličnoj igri u drugom poluvremenu.

Golove za VK Valjevo Gorenje  postigli su: Marković 3, Rackov 2, Panajotović i Radulović po 1, a za Šabac: Petrovski 3, Budurin, Velkić, Car, Šušijašvili, Šogo i Tenžera po 1 gol.

U 3.kolu Vojvodina je pobedila Cataro 12:6, Crvena zvezda NAIS 9:6 u Nišu,a Medvešćak u Zagrebu Zadra 11:7. Lider je Crvena zvezda, a drugo mesto dele Vojvodina, Šabac i  Valjevo Gorenje  sa 6 bodova. U .4.kolu VK Valjevo Gorenje 4.novembra je slobodan.

SAŠA VASIĆ ZA RADOST METALCA U PANČEVU

Aleksandar Vasić je po ko zna koji put demonstrirao vrhunsko umeće vođe na terenu i znalački je doveo Metalac do pobede u Pančevu u 3. kolu KLS  94:85 (24:19, 17;16, 26:27, 27:23).Zanimljvo je da je Vasić pre dolaska u Metalac pored odličnih nastupa u Danskoj i Makedoniji odigrao  sjajnu sezonu i za Tamiš.

Izabranici Mihaila Počeka su od starta stavili do znanja mladom i ratničkom timu Tamiša šta im je cilj. Pored košarkaškog umeća odlučilo je i sjajno šutersko trojkaško veče (22:13) Krstovića(3-3), Vasića (6-4) i Đukanovića(7-3). Tamiš je u 28.minutu uspeo da posle dva izjednačenja konačno povede 62:58.Četiri vezana poena Đukanovića i trojke Vasića i Stamenića su nagovestili ishod u “Strelištu”,  potvrđen vatrometom od novih šest trojki u poslednjem kvartalu košarkaša Metalca.

Vasić, Krstović i Đukanović su razbili Pančevce ko “Panta pitu” !

Statistika naravno da nema veze sa realnim stanjem na terenu, pa je ne treba ni pominjati, dok se nadležni ne dozovu pameti, i ne  kazne odgovorne za ludovanje statističara spremnih da za sitnu čast ispunjavaju želje bolesnih poklonika neistina i javnih prevara.

Đukanović je u 4/4 pri doskoku stao  na stopalo Stameniću i povredio članak.

U 4.kolu u Valjevo stiže Beovuk. Biće “veselo” sa sudijama, i ratobornim gazdom vukova izopštenim na papiru godinama iz košarke. Metalac je u prošloj sezoni izgubio oba meča.

Kako se i očekivalo dolazak   Igora Đukovića u Metalac bila je samo nova u nizu praznih najava bez kraja.

Sjajni Valjevac karijeru nastavlja u Franuskoj, a ostaje i dalje otvorena opcija na poziciji "četvorke".

Mogućnost otvorenog ugovora sa Majstorovićem, kome nije po volji čačanska opcija, je i dalje aktuelna .

            90 PLIVAČA VALISA NA MITINGU U PETNICI

U SRC Petnica na trećem plivačkom mitingu "Vojvoda Živojin Mišić", u organizaciji plivački klub "Valis" i podršku ustanove za sport i fizičku kulturu "Valis" 179 plivača iz osam klubova  se borilo za odličja.

Takmičenje je bilo u znaku  rekordnog broja takmičara iz Valjeva, čak 90. PK Valis sa 303 boda, je i najbolji  klub.

Drugo mesto je osvojio PK TEK sa 237 poena, a 3. PK Sloboda iz Užica sa 157 poena.

Plivači Valisa su osvojili 44 medalje( 17 zlatnih, 15 srebrnih i 12 bronzanih).

Najuspešniji takmičari Valisa su bili: Vuk Tešanović , Simon Stefanović, Ognjen Dašković i Maša Cvetković sa po dve osvojene zlatne medalje u svojim disciplinama.

"Primarni cilj organizacije ovog takmičenja je provera forme u trenažnom procesu, i učešće što većeg broja najmlađih članova kluba. Učešćem sa 90 takmičara postavili smo rekord u jednom nastupu u dvadesetogodišnjoj istoriji kluba. Zadovoljni smo i postignutim rezultatima starijih takmičara, i sa optimizmom očekujemo njihove nastupe na regionalnim i državnim prvenstvima koja nas očekuju od januara meseca ", poručio je za naš portal predsednik kluba Branislav Kovačević.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas