Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SRBIJA ZA FINALE SP U 17,00 A VALJEVCI ZA PRVE BODOVE U SLS Featured

11 OK VA 014 18 19Na premijeri u Super ligi debitant odbojkaši OK VA 014 Bauwesen dočekaće danas u 17 sati  u  hali sportova 15.septembar učesnika plej-ofa u protekloj sezoni Jedinstvo iz Stare Pazove.

Premijera je u terminu polufinala Svetskog šampionata u Italiji i utakmice:Srbija - Brazil !?

Tehnička greška zakazivača utakmice će imati za posledicu realno manju posetu od očekivane. Kiks kakav se nije smeo desiti je napravljen nemarnošću i neznanjem na nivou diletantizma !

Posle već viđenih propusta, plakat "istorija počinje", pogrešan sled informacija i izbor fotke na plakatu, uz drsko izbegavanje pominjanja zvaničnog imena hale sportova "15.septembar" je razlog za kritiku!

Na sreću papir trpi sve, i uočeni propusti se daju lako ispraviti.

Dvomesečni tretman od maja trenera valjevskih odbojkaša Saše Stefanovića i gladijatorski rad momaka, i uz očekivano skromniju podršku sa tribina ne sumnjamo da će doneti igru za sve, pa čak i one  najprobirljivije.

Valjevski superligaš ima tim za visoke domete u odnosu na milionere valjevskog sporta, neformalno privatne klubove, sa budžetima od 20-ak i više miliona narodnih para, a čak ćetiri i više puta od OK VA 014 Bauwesen, sa skromnih 4.5 miliona dinara od grada!

Da  će biti sportski hit Valjeva kao i protekle sezone uveriće se svi koji dođu da vide na delu staru gardu predvođenu Ražnatovićem, Adamovićem, Radićem, Lazarevićem. klinicima Jevtovićem, Markovićem...ali i nove razorne haubice: srednjake:  Dušana Lopara(27-204), Ognjena Duduja (204-33), korektora Braanislava Radovića(27-196), primača Sašu PopovićA(24-191) momke nestvarne pobedničke energije i tornja na mreži gorostasa Uroša Nikolića(20-210).

Trener Saša Stefanović estan snage rivala, ali deli  optimizam ekipe.

" Drago nam je da posle dva meseca napornih priprema konačno kreće prva superligaska sezona za odbojkaško Valjevo. Momci su motivisani da pruže dobru igru protiv neugodne i iskusne ekipe Jedinstva iz Stare Pazove. Nadamo se da povoljan rezultat neće izostati. Pozivamo publiku da uživa u dobroj odbojci, najboljoj koja se u Srbiji trenutno igra, i da podrži naš tim. Na nama je da ih borbenošću i dobrom igrom iz nedelje u nedelju privučemo u što većem broju u halu sportova 15.septembar, u Super ligi sada naš novi dom.

Stefanović je pun hvale za rivala iz Stare Pazove.

"Jedinstvo je vrlo kvalitetan protivnik, standardni superligaš, sa velikim brojem iskusnih igrača koji su imali internacionalnu karijeru. Mislim da je protivnik po meri za jedan vrhunski meč.Na nama je da odigramo najbolje što u ovom trenutku možemo i na kraju meća zadovoljni izadjemo sa parketa"

Dres  Jedinstva nose odbojkaški znalci, čak šestorica biviših igrača šampiona Vojvodine, ubedljivog na startu protiv Spartaka u Ljigu(3:0). Pretendent na titulu Crvena zvezda nije prepustila takođe ni jedan set domaćinu u Novom Pazaru,a povratnik u elitu Partizan je glatko poražen od subotičkog Spartaka u Beogradu 1:3.

Dani valjevske odbojkaške čarolije počinju ovog 29. septembra u 17.00.

Valja doći u halu sportova "15.septembar" i videti valjevsko odbojkaško "čudo neviđeno"!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas