Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MM BI "SVE NA DOBOŠ" DO OKONČANJA OTIMANJA "ZLATNOG KOVČEGA" Featured

1kadeti bfc lucani1

 U zemlji sa neprimetno 80 posto prodatih izvorišta vode, sport  postaje privilegija pojedinaca, ili iz vlasti ili joj bliskih da ga čerupaju i bogate se kako im volja!

Tragedija i srozavanje valjevskog fudbala,  sa konačnim ciljem da se otkupi za 1 dinar traje!

Štetočina nezasita u uništavanju svega što pipne, u saradnji sa gorima od sebe viđena je u nedelju na stadionu u Parku Pećina. Igrali su kadeti i zabeležili petu pobedu za nastavak trke sa Mačvom.

Smrdi na novu pakost do ostvarenja paklenog cilja kupovine klub bud zašto!

  Posle gašenja FK Budućnost, i preuzimanja ranga  i imena FK Krušik, pre četiri godine, te razaranja i devastiranja  prvog tima novog kluba BK 2014, štetoćina je bacio oko, i sva je prilika hteo bi da uništi i ono malo dobrog, što, gle čuda, ipak postoji.

Omladinski tim je pokušao da "oživi" bard valjevskog fudbala Žika Janković.

Na žalost bez elementarnih uslova za rad, terena, pa čak i lopti, posle početnog uspeha u Požarevcu, shvatio je besmisao donhikitovoskog vojevanja sa zgubidanom. Povukao se i omladinski tim je postao topovska hrana u ligi Zapadne Srbije. Ispadne li u rang "dobrovoljnog" igranja, ispaštaće trenutno najbolji što  bi sutra da igraju ozbiljan fudbal.

Kadetski tim Krušika izmakao je pažnji zgubidana i parazita, i  raste u vrednost dostojnu pažnje i ulaganja. Klinci gaze redom rivale u ligi Zapadne Srbije. Sa Mačvom u svakom pogledu Barselonom u  odnosu na mm deponiju škarta i otpada, gle čuda su prve violine u drugom rangu  takmičenja u Srbiji.

Pet pobeda i tri remija skor je ekipe zvaničnog imena Krušik Budućnost 2014. Mačva je takođe neporažena, ali ima dve pobede više. Biti visoko pozicioniran u društvu Kragujevčana, Čačana, Lozničana, Pazaraca, Smederevaca, Kraljevčana, Lučanaca, Metalca iz G. Milanovca, Požarevljana, Požege... nije mala stvar.

Po onome što pokazaju na terenu tinejdžeri iz Parka Pećina lako bi mogli da odmene većinu od 11 "stranaca" pristiglih prošlog leta.

Oprobanog recepta  za pranje narodnih para štetočina se ne odriče po cenu života. Fora poznata još iz vremena stavljanja potpisa grafitinom olovkom na papir što trpi sve, je prevaziđena. Našao je nov recept, radnu snagu sa strane za "sisanja krvi" Drakula je doveo proteklog leta. Valjevska deca nisu podobna jer ne slušaju zapovesti  zgubidana, i nisu više u klubu.

Kadeti su nova šansa i zlatna koka. Valja pokupiti kajmak, kad deca shvate da su osuđena na bežaniju.

Svaka hiljadarka evra za neuloženi dinar je uvek dobro došla, zna to dobro parazit!

Zato nikoga ne treba da čudi što igru omladinske ekipe ubskog Jedinstva nose, valjevska deca, kako i dolikuje sa svim benefitima, potrebnim za svoj razvoj. O odlascima u Beograd, Čuku, Brodarac,Voždovac pa tek posle u državnu ljubimicu, i omraženi crno beli svet fudbala, ne treba troširi reči.

Na sreću uništitelj puca po svim šavovima, ali biće da to radi svesno, jer niža cena(rang takmičenja)  kod prodaje zahteva i manje novca potencijalnog kupca.

Novi trener, ne bolji od svakog valjevskog, debitovao je porazom od Jošanice u Novom Pazaru(1:2). Uradio je što ni jedan predhodni, poterao je smećara iz svlačionice.

Međutim izgubi li u subotu na oktobarskoj premijeri kod Krsta od fenjeraša iz Mihajlovca. vraća se kući u državnu firmu  u Kragujevcu iz koje dođe, da čisti valjevsku deponiju.

Ako je za utehu valjevski treneri od znanja i sa profi i malo nižim licencama, ali u svakom pogledu  za poštovanje rade dobar posao.

U zoni Čobanja- Srđan Jovanović posle provlaćenja pre nedelju dana na Petom puku protiv Osečine, uzeo tri boda u sad bivšem lideru Brezovici, koga vodi nekad mu klupski  Dejan Stojanović, i napravio pometnju na vrhu. Zoran Novaković od kurjaka posta vuk i preporodi Podgorce, na putu do postanu hiz zone. "Francuz" Prokić uze bod Želji u Lajkovcu, pobedi u Divcima Rađevčane, pa domaćina u Klupcima u 92.minutu. Da muka  za protivnika bude  još veća, iako čašćeni igračem više 70. minuta ostadoše bez bodova. U 5.Okružnoj ligi Kolubara 2  sa Savom Tešićem i Brđanci su se uključili u borbu za prvo mesto. Konačno u 6. ligi još jedan vatrogasac Mirko Stevanović krči put povratka  Junioru iz Novog Naselja u Okružnu ligu. O Zoranu Lučiću, Mikanu Rankoviću i sličnim a još uvek itekako upotrebljivim trenerima besmisleno je trošiti reči.  Znači fudbalskih ljudi ima ko ove kiše danas.

Samo valja pre nego što postane legalni vlasnik fudbalskog sporta,, štetočinu odmah bez oklevanja,  proterati iz fudbala za sva vremena!

A to što nam gradonačelnik navija za Zvezdu je baš lepo i za svaku pohvalu.

I treba da voli, samo nek zamoli Skupštinu grada i kaplara za sve vojske da ozvaniče da  FK BK 2014, pola muško pola žensko još uvek nije vlasništvo Milana Milinovića, Klombera, Gaje i sličnih "eksperata".

Fudbalski puk, a i onaj košarkaški da se ne zaboravi,  znaju šta im je činiti.

FK Budućnost ma koliko "ugašenu i mrtvu" i prisvojeni KK Metalac može svako kupiti, zna se i kako. Iz skuti vlasti praviti jade i otimati narodu narodno nije baš tako lako!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas