Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MILAŠINOVIĆ I RADOVANOVIĆEVA NA FINALNOM KARATE TURNIRU ŠKOLARACA Featured

1trio zvezdaNa školskom regionalno karate prvenstvu u Atenici kod Čačka nastupilo je 550 takmičara iz 168 osnovnih i srednjih škola.Nastupilo je i dvoje Valjevaca članova KK Zvezda.

Uroš Milašinović je nastupao za OŠ" Žikica Jovanović Španac" preimenovanu po uvođenju žute "demoNkratije" u "Prvu osnovnu školu" i naravno pobedio sve rivale. Zlato u grupi III (V i VI razred) mu je otvorilo vrata, nakon 5 pobeda, direktnog plasmana na školsko prvenstvo Srbije.1uros m

Dorotea Radovanović je nastupala za "OŠ Milovan Glišić" u repasažu za bronzanu medalju na neobjašnjiv način sa rezultatom 2:1 izgubila je od svoje rivalke iz grupe IV (VII i VIII razred) ali je ipak izborila plasman na prvenstvo Srbije.

"Predstojeća sezona biće teška za Zvezdu zbog nedostatka finansijskih sredstava i nemogućnosti da se ispuni planirani program rada", ističe prvi trener kluba Duško Sopčić.

Sa trenerima Marinom Goloskoković i Sašom Uroševićem, Sopčić se nada da će uz pomoć roditelja kao glavnih donatora kluba, dati sve od sebe da se ispoštuju učešća bar na regionalna i nacionalna prvenstva.

Odustaće se od planiranih priprema kao i mnogobrojnih domaćih i nekih međunarodnih takmičenja, veoma značajnih za formu i postizanje najviših sportskih rezultata.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas