Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

U VALJEVU VATRA I DALJE "GUTA" VAZDUH,VODU I ZEMLJU! Featured

 

vvzvProtiv svih zakona prirode, i naravno ekonomije,  isključivo uz podršku svake vlasti u 21.veku, "vatra" dvojice nedodirljivih od skora im se pridružio i treći, a četvrti se takođe u kolo hvata, prži sve što dotakne. i preti da uništi  tri preostala elementa prirode.

Trojica "operisanih" od  bilo kakve realnosti i  istine stacionirani u  tri sporta: košarci, vaterpolu, i fudbalu.

"Vazduh, voda, zemlja" na način trojice "vatrenih" u sezoni što je krenula, koštaće  građane Valjeva 60 i više miliona dinara .

Prezaduženi KK Metalac, zatrpan tužbama i dugovanjima, ima trenutno para samo  za trio , biće da je "težak" malo više od 5.000 evra mesečno. Matematika kaže besmisao vredi 60.000 evra za sve osim za one koji uredno  "posećuju" klupsku kasu, bez obaveze da još uvek polože račune.

Plate onima što  prepošteno zaradi svaki dinar, od povratka plaćenog predsednika 29.9.2016, nikada nisu kasnile. Sada se isplaćuju u ratama, pa ne čudi što se sprema posle jednonedeljnog boravka Kaplanovića u Valjevu, još po neki bukureštanski scenario. A sutra posle preksinoćnog izbacivanja iz Kupa u Smederevskoj Palanci sledi novo iskušenje. Bez "petice" protiv užičke Slobode uz direktan  prenos od 18 sati na kablovskoj Arena sport televiziji, neće biti lako stići do prve pobede.

Formula kako se troše  narodni  milioni, i obećava  sve i svašta,  preuzeta iz košarke i naravno trećeg "elementa" tužne i ružne priče,  zemlje, odnosno  sveta fudbala, primenjuje se i u vaterpololu.

I četvrti klub je ušao u klub preplaćenih milionera OK VA 014 Srbijanka. Iako sa vetrom u leđa aktuelne  politike od elite izgleda neće biti ništa, jer nije sve u parama.

VK Valjevo je potrošio milione igrajući A-2 regionalnu vaterpolo ligu, te jednomesečnu Super ligu Srbije.

Letos je logističar i savetnik u klubu imenovan za šefa stručnog štaba. Igor Milanović je bio najbolji vaterpolista planete, osvojio sa Pro Rekom Evropu, i došao iz Galatasaraja, prošlog leta u Valjevo da bude šef stručnog štaba, po ceni od par hiljada evra, znatno nižoj od one u Turskoj i Italiji.

Poziv za najavu nove sezone nismo dobili, pa prenosimo današnje pisanje  nedeljnika Napred.

"Stižu Japanac, Iranac, Australijanac, uz domaća pojačanja Šapca Vrnjačke Banje, i naravno Beograda(taman da se popune tri duplexa prim. aut).

Tu je trio iz  Valjeva Đorđević, Gligorijević, Popović( takođe na plati prim aut), a u najavi su i tinejdžeri VK Valjevo  rođeni 2002.godine mladi reprezentativac Srbije Boris Ičagić, i takođe talentovani Jovan Mitrović.

Para će biti od sponzora, potraga još traje, i naravno od poreskih obveznika pre svega.

Igor Milanović je magnet za decu nema sumnje.

"Voda" je puna obećanja po ugledu  na valjevski "vazduh" i "zemlju".

Saćekaćemo dve tri godine da vidimo šta će biti od "možda  najbolje škole vaterpola u Srbiji"

Ali da se zna, VK Valjevo će igrati u privatno "morsko rečnoj  A-2 regionalnoj ligi iz koje nema  ispadanja. Prvo mesto donosi plasman u A-1 ligu, što su i potajne ambicije kluba.Problem je što  iz A-1 vaterpolo lige nema  ulaska u Evropu, gde  idu samo najbolji u nacionalnim ligama. 

Da je valjevska  "vazduh, voda, zemlja" u suštini  vatre sa nesagledivim posledicama  potvrda je previše.

Zajedničko im je samo da pale i žare. Ako se vatri ne stane na put, progutaće sve pred sobom!

Jasno je da boljitka neće biti dok se vatra ne ugasi !

"Vatrenoj stihiji" se mora stati  na put kako bi krilatica pobednika iz sveta sporta: "Vazduh, zemlja voda" dobila potpuni smisao.

Svaki požar bude i prođe, vatrena stihija se stavi pod kontrolu pa se vatra ugasi. Priroda i ljudi  sve uništeno i sprženo na svoj način ipak obnove.

Bez "vatrene stihije"će valjevska  deca imati ponovo pravo na sport i radost što sport nosi. zato joj treba ODMAH STATI NA PUT!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas