Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

U GRADSKOJ KUĆI PRIJEM ZA ŠAMPIONA SRBIJE U BOKSU! Featured

 1bkm prijem so va 29 5

foto SO Valjevo

Za šampione Bokserske lige Srbije BK „Metalac“ Grad Valjevo je 19 dana posle devete pobede i  osvajanja titule u Nišu 10.maja protiv Radničkog 16:0  i remija Loznice u Kragujevcu sa Radničkim 8:8,  organizovao konačno svečani prijem u Gradskoj kući.

Gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović je (ne)očekivano izostao sa prijema.

Šampione stručni štab, i ljude iz senke tvorce uspeha Đorđa Milanovića, Dragana Vićentića, Predraga Damnjanovića,  Dragana Pantelića,  Željka Plavšića, Miloša Tankosića...    su pozdravili i čestitali istorijski uspeh, najveći do sada, prvu klupsku titulu u olimpijskim sportovima predsednik Skupštine grada Milorad Ilić, zamenik gradonačelnika dr Zoran Živković, klupski lekar Metalca i dr Miroljub Ivanović, član Gradskog veća.

BK Metalac je šampion Srbije sa 1.900.000 dinara pomoći Grada Valjeva taman za bruto platu služebenog lica u jednom od valjevskih klubova štetočina !

Iz gradskog budžeta od 80 i kusur milona namenjenih sportu više od polovine ide u kasu Centara troška, štetočinama i parazitima FK BK 2014, VK Valjevo. 

Treći u nizu što raste KK Metalac je ipak na kraju i pored finansijskih prekršaja u 2018, godini  umesto, odgovornosti prekršioca, dodeljeno kako nezvanično saznajemo 6 miliona,

Nagrada Grada šampionima za Srbije za titulu danas  nije pomenuta, ali je stiglo usmeno obećanje da će Grad Valjevo u budućnosti odgovornije i sa mnogo više  pažnje i posvećenosti voditi brigu o najpopularnijem sportu pored fudbala i košarke.

Baš ta dva sporta  srozana su  devastirana kao nikada do sada, ali privilegovana i dalje da besumučno troše tudje i nikad zarađeno, a predvođena bahatim  štetočinama još uvek  bez obaveza da polože račune za svoje "uspehe".

Za BK „Metalac“ tokom bokserske sezone nastupili su četiri  aktuelna šampiona države: Dušan Janjić, Nemanja Gavrilović, Damjan Grmuša i Milosav Savić.

Saša Milovac je sa slomljenom šakom osvojio srebro, do bronze su stigli Nikola Živanović Aleksa Marković, Geard Ajetović i Petar Mauković. Jedino na pojedinačnom prvenstvu u Prokuplju nije nastupio superteškaš Milutin Stanković uzdanica ekipe u nacionalnom šampionatu.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas