Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

METALAC POSLAO ŠUMADINCE U DRUGU LIGU Featured

metalac kg

Odgovorno časno i muški  Metalac je demantovao na parketu sve “neverne tome”  pobedom. Radnički je savladan  81:75 pa će Kragujevčani od jeseni natrag u Drugu ligu, osim ako se ne desi čudo I Kolubara izgubi od Vršca u Lazarevcu u psodlnjoj utakmici u sezoni.

U  29. kola KLS Metaac se oprostio od svojih navijača u hali sportova 15.sepetmbar  do naredne jeseni videćemo  s kim na svim nivoima.

Sezonu na putu da bude katastrofalna okrenuo je Uroš Luković. Vanzemaljac iuz Kumodraža ispeglao je sve igračke promašaje pokrenuo tim. Proigrali su mladi igrači, a kapiten Igor MIjailović je prodisao. Serijom trjumfa  Metalac je januarskih  7 pobeda duplirao, a uspehom  u Leskovcu je konačno obezbeđen opstanak.

Poraze od Mladosti u  Valljevu  I od Sloge u Kraljevu izbrisao je trijumf protiv Radničkog kome su samodva poda značila opstanak.

Ovako Metalac je indirektno pomogao Kolubari  sada u obavezi da naredne s+ubote u savlada u Vršac  i dalje bez Vladimira Đokića, pa da se “vozimo” na od jeseni u istom busu.

Protiv Radničkog Uroš Luković je sa mladom gardom  Jankovićem, Bajićem, Trunićem, Stivensenom na prvom mestu razgalio navijače Metalca.

metalac kg stivensen

Posebno se isticao Nemanja Janković  trojkama, i čuvanjem  vrsnog strelca Dimića.Luković je posle uspvanke konačnpo probudio  Metalac za 40:33 da bi tri trojke  Jankovića i kucanje  Stivensena inicirali vulkan na tribinama, izazvan i vođstvom od 71:51.

metalac kg bajic

Radnički se nije predavao I serijom 18:1   u 36.minutu stiže  na 69:72. Ali   Stivensen, Mijajlović i Žižić za tili čas vraćaju  prednost na  81:72 i stavljaju tačku na 14.trijumf u sezoni.

 Uroša Lukovića jedan skok je delio od novog dabl-dabla(17 poena I  9 skokova) Šamiel Stivensen je ubacio  17 , Trunić 11,a otkorvenje na kraju sezone Janković 10 poena.  Raško Кatić i Marko Đerasimović su postigli  po 17 poena kod Radničkog.

Za kraj sezone sledi gostovanje OKK Beograd u prestonici.

Klonferi su pobedili Zlatibor u gostima, imaju kao Metalac 14 pobeda, pa će stari dobri derbi ovoga puta imati značaj iskljulivo zbog međusubnog prestiža.

Da li treba podsećati da će meč u prestonici biti i oprošataj za neke momke, ali ne samo njih od  Metalca

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas