Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SEDMO MESTO U KLS, METALAC MOŽE I U EVROPU AKO SE HOĆE! Featured

kkm 7 2022 9 4 okk 1

Metalac je danu kada se što šta zna u košarkaškoj Srbiji, a još više ne zna u onoj drugoj glasačako politakantskoj, pobedio u prestonici  OKK Beograd 90:74.

Ai danas nije izostao  mega dabl-dabl Uroša Lukovića.

Pozvali su klonferi svoje navijače da poslave pobedom kraj sezone, posle senzacinalnig trijumfa nad šampionom KLS Zlatiborom u Čajetini. Na kraju se u otišli u svlačionicu pokunjeni pognutih glava a  radost su podelili  košarkaši Metalca odličnom igrom u drugom poluvremenu, dovoljnom za  15. trijumf i  za 7. mesto. Naravno sa svojim navijačima.

Dolaskom Uroš Luković tim Metlaca se okrenuo za 180 stepeni. Gubitnička sezona pretvorena je dobitničku. Mogao je Uroš doći i ranije,  samo je trebalo malo više mudrosti, a mnogo manje ludosti i kadrovskih promašaja.

Kad se hoće sve može!

 Sa rezonima dostojnim predsednika od Jovanjdana, biće da je bilo i malo ranije Jovan Teodosić  je pokazao da kad hoće može mnogo toga da uradi.

Momci su sa vođom na terenu  postali ekipa  znalaca i lavova!

Vanzemaljac iz Kumodraža je stigao 13 kola pre kraja, a da je došao ranije moglo se danas već osigurati mesto u ligi eks SFRJ, odnosno stići posle 6 godina ponovo u  Evropu.

Da ne bude pretenciozno ali valja reći, falio je još neko pored Lukovića, Valjevci dobor znaju ko!

Treba samo biti mudar, hrabar i gledati hladne glave u budućnost i verovati u sebe i  Evropa neće izostati, kao i onaj famozni Sporstko polsovni centar sa 5.000 mesta, i zatvoprenim bazenom, umesto svega što se najavljuje od parkinga do "kutije za cipele", i kongresnog centra.

Jedina Valjevka Tatjana Manojlović poslanik je u Narodnoj Skupštini, iako sada  Beograđanka na listi opozicione koalicije 18-a kao potpredsednica DS, učiniće sigurno više za svoj Grad od onoga  što do danas učinio premalo, i još manje će, jer mu se može,  a bolje obavešteni kažu, čovek već ima  dvodecenijski poslanički staž u parlamentu.

Naravno reč je o Đorđu MIlićeviću( SPS) naklonjenom samom sebi i malom fudbalu, 2020. upamćenom po neskrivenim simpatijama za  aranđelovačko- poslaničko čeljade što zameni preminulog Mrkonjića,  Ratka  Nikolića. Mogao se potruditi i tu čast ukazati nekoj od valjevskih ikona sveta sporta, a ima ih.

Ovo i zbiog toga jer je  Valjevo jedan od gradova u Srbiji  što je 3. aprila pokazao da je  spreman da se odrekne obećanja  bez kraja.

Bez obzira na trubače i ostale zabavljače što su bili dekor slavlja i pirove pobede u SNS domu u Hajduk Veljkovoj u izbornoj noći bliži se kraj svima što obećavaju, a malo toga ispune.

Glasnogovornici što nemilice što nemilice nude sve što će nekada biti, ali nikako da stigne, su pročitani odavno.

Vreme ljudi od dela poput onih u sportu,  iz  KK Metalac i VK Valis neminovno dolazi,a  gubitnici će tamo gde im je uvek i bilo mesto, u zaboravu nestati.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas