Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

IME ŠAMPIONA JE VALIS VALJEVO ! Featured

valis 19 22 12 6Uspeh za pamćenje mladih vaterpolista Valisa U-19 i mlađi, od  večeras šampiona države !

Na veliki praznik  Silazak Svetog  Duha na apostole Trojice , u plivalištu SRC Petnica u antologijskom  meču  generacija  Kovačevića, Vujića, B.Gavrilovića, Arsenovića, Ićagića, MIlinovića, Gavrilovića... nadvilsila je vršnjake iz  redova velikana  Partizana-Banjice 12:11. Bronzu je osvojio  Singidunum.

Finale je bilo žestoko, neizvesno  do poslednje sekunde.  

Partizan(Banjica) je  posle par obostranih promašaja je konačno otvoren golovima Arsenovića i Baucala. Da su spremni da se bore za titulu gosti su potvrdili golovima Jaukovića i Mušikića. Valis nastavlja golovima Gavrilovića i Kovačevića da vodi igru, ali posle prvog kavrtala je samo 4:3 zaslugom sda već dvostrukog strelca Mušikića. 

 Sledi kanonada Valisa  za 8:4. Rafal Kovačevića(2gola), Baucala i Arsenovića najavljuje krah rivala. Međutim .izabranici Čupića i Pavlovića se ne predaju. Topi”se  prednost Valisa i serijom 6:3 stiže na sam gol minusa(10:11) četiri minutavpre kraja finala. Podrška sa tribina i pobedničko srce Valisa ipak na kraju  presuđuju.

valis 2 22

Valis pri rezulatu 12:11 ima  poslednji napad,  čuva loptu, a u 3 preostale sekunde ne dozvoljava  Beograđanima da se izbore za izjednačenje  i peterce. Sa zvukom sirene počinje veliko slavlje u bazenu šampiona, dok  Petničkom dolinom grmi  pobednički poklič sa tribina: Valis šampion!

Zlato je šampionski i pehar, su delo  Valisa  za  naklon  vlasti do zemlje,  konačno  valjda  ohrabrene da od Beograda zatraži  ono što valjevskoj deci i pripada, a ne samo ubskoj,  obrenovačkoj…  

Sportski kompleks  sa zatvorenim bazenom, atletski  stadiončić, valjevska  mladost,  i deca   Valisa  zaslužuju da se izgrade, ne ničijim poklonom, već samo  novcem poreskih obveznika.

Istoriju  valjevskog vateropola  ispisuje VK Valis  od večeras šampion države, jednistven i neponovljiv, iznad svih u valjevskom svetu sporta, jedinstven u Srbiji jer se takmiči bez zatvorenog  bazena   u svom gradu.

VALIS - BANJICA PARTIZAN 12:11(4:3, 4:2, 2:3, 2:3)

Plivalište u SRC Petnica, gledalaca:300. Sudije: Milović(Kraljevo) Anđelić(Beograd). Isključenja: Valis   13. Banjica16. Peterci ; Valis 2(2), Banjica Partizan 1:1.

VALIS: Simić, M. Gavrilović 1, Milinović, Arsenović 2, Ičagić, B. Gavrilović, B. Gavrilović 2, Vujić, Kovačević5(2), Baucalo 2, Milinković, Ikasović, Anđelić, Milošević. Treneri: Saković i Milošević

Banjica-Partizan: Sokolovski, Janošević 4, Dimitrijević 1, Mušikić 3, Krstić 1, Bodiroga, Čerkez, Radulović 1, Udovičić, Pavlović, Ilić, Radić, Cerović, Andrijašević, Jauković 1. Treneri: Čupić i Pavlović

 valis 3 22 jun

Do šampionskog pehara Valis je na finalnom turniru u SRC Petnica  demolirao Zvezdu i Beograd.

Još jednom valja podsetiti ko su momci Valisa šampioni države Srbije:  kapiten Aleksandar Kovačević, Nešić, Simić, Milanović, Arsenović, B. Gavrilović,  Ičagić, S.Vujić,  Baucalo, Ikasović, Anđelić, Dovečer, Simenunović, Đurišić,  Stoilković, Milošević. I naravno treneri Saković I Milošević.

SLEDI FOTO GALERIJA.

Grad Valjevo je dobio nesvakidašnju POKLON ČESTITKU za sutrašnji praznik, gradsku slavu Trojice Duhovski ponedeljak, naravno od najboljih VK VALIS!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas