Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

U KLAŠNIĆ I JOŠ 7 SELA POSLE ĐURĐEVCA I ŠUŠEOKE STIŽE VODA, MIONICA IMA SVOG BOBANA! Featured

monca klasnic vodovod

Selo Klašnić na severnom obodu miničke opštine, na  granici sa Jokićevim Divcima dobija konačno pijaću  vodu. U toku je postavljanje kilometar ipo  razvodne vodovodne mreže kroz selo. Prvi deo u  dužini od dva kilometra vodovodne mreže, je urađen prošle godine. Izvođač radova,  je JKP Vodovod Mionica, a posaa na sekundarnoj mrežu finansiraju  meštani Klašnića.

„U mioničkim selima intenzivno se radi na poboljšanju vodovodne infrastrukture, uz veliku podršku predsednika  SR Srbije i Vlade,   Višedecenijski problem snabdevanja vodom u Klašniću će biti rešen. Ponosan sam na zajednički rad opštine i njenih građana. Meštani su bili ažurni, organizovali su se, izdvojili sredstva. Opština je pomogla. Uredno vodosnabdevanje nema alternativu i zato činimo sve da pronađemo nova izvorišta, proširimo mrežu, a sve u cilju da naši građani imaju uslove kakve zaslužuju. Paralelno radimo i vodovod u Gornjem Mušiću i Todorin Dolu“, kaže istrajni u svemu što započne  Boban Janković, predsednik opštine Mionica, čvrsto rešen  da projekat vodovodnog sistema Kotline-Rajković,  bude pretvoren u delo,i da se reši   vodosnabdevanje sedam sela u opštini Mionici.

monca klasnic v

Za rekonstukciju vodovoda Kotline – Rajković, Ministarstvo državne uprave i lokalne samoprave opredelilo je 16,2 miliona dinara, a opština učestvuje sa 3,5 miliona dinara. Pored toga, vodu su prošle godine prvi put dobili meštani Šušeoke i Đurđevca, gde je završeno šest kilometara razvodne mreže.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas