Menu

zaglavlje

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

U VALJEVU OTVOREN INFO CENTAR ZA NEZAPOSLENE Featured

U Valjevu su gradonačelnik Lazar Gojković i direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović potpisali su Sporazum o saradnji za realizaciju usluge Sistema integrisanih informacija,  sporazumu  za stvaranje partnerskog odnosa i pružanja međusektorske podrške kroz osnivanje Info centra u holu Gradske uprave. Cilj je bolje informisanja nezaposlenih Valjevaca o slobodnim radnim mestima, kao i mogućnostima za zapošljavanje i integrisanje na tržište rada.

Valjevo je prvi grad u Srbiji u kojem je osnovan Info centar za zapošljavanje, a direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović je najavio  otvaranje Info centara  i u drugim lokalnim samuopravama.

Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović zahvalio se gradonačelniku Valjeva Lazaru Gojkoviću na podršci osnivanja prvog Info centar u Srbiji.

“Zaista je važno da građani kada završavaju neku od usluga u Gradskoj upravi, mogu istovremeno da se informišu o slobodnim radnim mestima, o aktuelnim programima koji mogu da im omoguće brže zapošljavanje, kao i  subvencijama  Nacionalne službe  zapošljavanja ili Grada Valjevo. Sa vašom lokalnom samuopravom imamo dugogodišnju saradnju na realizaciji lokalnih akcionih planova zapošljavanja i to je rezultiralo i jednom povoljnom slikom na tržištu rada. Bez obzira na pandemiju, stopa nezaposlenosti je još uvek ispod 10 %, broj nezaposlenih lica je identičan kao što je to bilo u istom periodu prethodne godine, odnosno pre pandemije. Najava dolaska novih investitora se očekuje i moraćemo zajednički da uložimo napore kako bismo adekvatno selektovali nezaposleno lice prema budućim poslodavcima i investitorima. Zbog toga je važno da ovaj Info centar bude još jedno mesto koje će ponuditi slobodna radna mesta i koje će moći da ponudi informacije građanima grada Valjeva”, kazao je Zoran Martinović, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje, nakon potpisivanja Sporazuma o saradnji za realizaciju nove usluge Sistema integrisanih informacija.

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je izrazio zadovoljstvon što je Valjevo prvi grad u Srbiji u kome će početi sa funkcionisanjem Info centar za zapošljavanje. Istakao je da je informacija jedan od najvažnijih resursa, kao i da će građani putem Info centra moći da dobiju aktuelne i tačne informacije o obukama, slobodnim radnim mestima, prekvalifikacijama, ali i svim pitanjima vezanim za status zaposlenih i nezaposlenih lica.

“Na taj način, u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje i srednjim stručnim školama, kao što su Tehnička i Ekonomska škola, mi se pripremamo za dolazak novih investitora. Svi smo spremni da odgovorimo zahtevima tržišta i mogu vam reći da je to osnovni argument zbog čega investitori slobodno mogu da započnu svoje poslovanje u Valjevu”, naglasio je ovom prilikom gradonačelnik Gojković.

Potpisivanju Sporazuma o saradnji za realizaciju nove usluge Sistema integrisanih informacija su prisustvovali i zamenik direktora Nacionalne službe za zapošljavanje Petar Jarić, član Gradskog veća zadužen za rad i zapošljavanje Marko Jevtić, direktor NSZ – filijale Valjevo Milan Đenadić, direktori valjevske Tehničke i ekonomske škole Branko Goloskoković i Dragan Timotić, kao i predstavnici Gradske uprave Valjeva.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas